پس از شما خواهش بیشتری دارم که این حرف ها توی دلتون بمونه تا دوباره انجمن جمع و جور بشه
یه سوال حالت به هم نخورد از این همه مثبت بودن ؟ یه کمی هم مثل آدم های عادی زندگی کن خب
فردا میوفتیم میمیریم هیچ به هیچ میشه تا زنده ایم بیا حال کنیم
ملاکتون واسه عادی بودن عجیبه!!
من عجیبم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه دلیلش را هم بگید
ملاکتون......چرا وقتی یه نفر عادی رفتارمیکنه فقط منطقی تر میگین غیر عادی؟
رفتار رهام عادی نیست ،فقط میخواد بگه من آره
علی جان من غیر عادی هستم ، امیدوارم راضی شده باشی
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]سینه من از سینه تو پر تره:cry::cry: [/div][/quote]
پس از شما خواهش بیشتری دارم که این حرف ها توی دلتون بمونه تا دوباره انجمن جمع و جور بشه [/div][/quote]
یه سوال حالت به هم نخورد از این همه مثبت بودن ؟ یه کمی هم مثل آدم های عادی زندگی کن خب
فردا میوفتیم میمیریم هیچ به هیچ میشه تا زنده ایم بیا حال کنیم [/div][/quote]
ملاکتون واسه عادی بودن عجیبه!![/div][/quote]
من عجیبم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه دلیلش را هم بگید [/div][/quote]
ملاکتون......چرا وقتی یه نفر عادی رفتارمیکنه فقط منطقی تر میگین غیر عادی؟[/div][/quote]
رفتار رهام عادی نیست ،فقط میخواد بگه من آره [/div][/quote]
پس از شما خواهش بیشتری دارم که این حرف ها توی دلتون بمونه تا دوباره انجمن جمع و جور بشه
فردا میوفتیم میمیریم هیچ به هیچ میشه تا زنده ایم بیا حال کنیم
ملاکتون واسه عادی بودن عجیبه!!
من عجیبم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه دلیلش را هم بگید
ملاکتون......چرا وقتی یه نفر عادی رفتارمیکنه فقط منطقی تر میگین غیر عادی؟
رفتار رهام عادی نیست ،فقط میخواد بگه من آره
بسه دیگه چرا تایپکو بالا میارید اسپمش میکنید
...............
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]سینه من از سینه تو پر تره:cry::cry: [/div][/quote]
پس از شما خواهش بیشتری دارم که این حرف ها توی دلتون بمونه تا دوباره انجمن جمع و جور بشه [/div][/quote]
فردا میوفتیم میمیریم هیچ به هیچ میشه تا زنده ایم بیا حال کنیم [/div][/quote]
ملاکتون واسه عادی بودن عجیبه!![/div][/quote]
من عجیبم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه دلیلش را هم بگید [/div][/quote]
ملاکتون......چرا وقتی یه نفر عادی رفتارمیکنه فقط منطقی تر میگین غیر عادی؟[/div][/quote]
رفتار رهام عادی نیست ،فقط میخواد بگه من آره [/div][/quote]
علی جان من غیر عادی هستم ، امیدوارم راضی شده باشی [/div][/quote]
بسه دیگه چرا تایپکو بالا میارید اسپمش میکنید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.