نترسید بابا فردا زودتر از همه اینجاست.این نخود هر آشه ما تا حالا 10 بار خدافظی کرده
نه دیگه بی شوخی من امروز روز آخرمه
داداش لاقل اسمتو تو س۱۴ بگو البته خصوصی بفرست
ازپدرام بپرسید من رایانم مشکل داره نمیتونم پیام بفرستم فقط میتونم جواب پیام بدم
پدرام کیه
منم اسمم پدرامه
ولی داداش انیشتین دانشمند بود فکر میکرد رو کاراش اینجا برای این کارا نیست که اینجا برای جواب به سوالات بچه هاست نه برای
اینکه به هم توهین کنید یا بگین من چون از دست فلان ناراحتم دارم میرم من اینجام تا به تازه واردا کمک کنم ولی این نظرمه ها
[quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]نترسید بابا فردا زودتر از همه اینجاست.این نخود هر آشه ما تا حالا 10 بار خدافظی کرده:D:D:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
نه دیگه بی شوخی من امروز روز آخرمه:|[/div][/quote]
داداش لاقل اسمتو تو س۱۴ بگو البته خصوصی بفرست:cry:[/div][/quote]
ازپدرام بپرسید من رایانم مشکل داره نمیتونم پیام بفرستم فقط میتونم جواب پیام بدم[/div][/quote]
پدرام کیه[/div][/quote]
منم اسمم پدرامه:D
ولی داداش انیشتین دانشمند بود فکر میکرد رو کاراش اینجا برای این کارا نیست که اینجا برای جواب به سوالات بچه هاست نه برای
اینکه به هم توهین کنید یا بگین من چون از دست فلان ناراحتم دارم میرم من اینجام تا به تازه واردا کمک کنم ولی این نظرمه ها
البته ممکنه ادم تو بازی یه دوستایی پیدا کنه که با یه اکانتی که 50000 جمعیت داره با 100000000 سرباز هم عوضشون نکنه مثلا من الان تو سرور 13 محمد حسین(mhz313)لیدر اتحاد شاخه دلاوران ایرانو با همچین چیزی عوض نمیکنم برا مرامو معرفتش
البته ممکنه ادم تو بازی یه دوستایی پیدا کنه که با یه اکانتی که 50000 جمعیت داره با 100000000 سرباز هم عوضشون نکنه مثلا من الان تو سرور 13 محمد حسین(mhz313)لیدر اتحاد شاخه دلاوران ایرانو با همچین چیزی عوض نمیکنم برا مرامو معرفتش;)
البته ممکنه ادم تو بازی یه دوستایی پیدا کنه که با یه اکانتی که 50000 جمعیت داره با 100000000 سرباز هم عوضشون نکنه مثلا من الان تو سرور 13 محمد حسین(mhz313)لیدر اتحاد شاخه دلاوران ایرانو با همچین چیزی عوض نمیکنم برا مرامو معرفتش
حیف به رهام یه قولی دادم ،،،،،،،، وگرنه این سینه پر است
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]البته ممکنه ادم تو بازی یه دوستایی پیدا کنه که با یه اکانتی که 50000 جمعیت داره با 100000000 سرباز هم عوضشون نکنه مثلا من الان تو سرور 13 محمد حسین(mhz313)لیدر اتحاد شاخه دلاوران ایرانو با همچین چیزی عوض نمیکنم برا مرامو معرفتش;)[/div][/quote]
حیف به رهام یه قولی دادم ،،،،،،،، وگرنه این سینه پر است:cry::cry::cry::cry:
حیف به رهام یه قولی دادم ،،،،،،،، وگرنه این سینه پر است
علی بیخیال شو ، قول دادی ادامه ندی
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]البته ممکنه ادم تو بازی یه دوستایی پیدا کنه که با یه اکانتی که 50000 جمعیت داره با 100000000 سرباز هم عوضشون نکنه مثلا من الان تو سرور 13 محمد حسین(mhz313)لیدر اتحاد شاخه دلاوران ایرانو با همچین چیزی عوض نمیکنم برا مرامو معرفتش;)[/div][/quote]
حیف به رهام یه قولی دادم ،،،،،،،، وگرنه این سینه پر است:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
علی بیخیال شو ، قول دادی ادامه ندی
پس از شما خواهش بیشتری دارم که این حرف ها توی دلتون بمونه تا دوباره انجمن جمع و جور بشه
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]king[/b][/div][div]سینه من از سینه تو پر تره:cry::cry: [/div][/quote]
پس از شما خواهش بیشتری دارم که این حرف ها توی دلتون بمونه تا دوباره انجمن جمع و جور بشه
یه سوال حالت به هم نخورد از این همه مثبت بودن ؟ یه کمی هم مثل آدم های عادی زندگی کن خب
فردا میوفتیم میمیریم هیچ به هیچ میشه تا زنده ایم بیا حال کنیم
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]سینه من از سینه تو پر تره:cry::cry: [/div][/quote]
پس از شما خواهش بیشتری دارم که این حرف ها توی دلتون بمونه تا دوباره انجمن جمع و جور بشه [/div][/quote]
یه سوال حالت به هم نخورد از این همه مثبت بودن ؟ یه کمی هم مثل آدم های عادی زندگی کن خب
ملاکتون واسه عادی بودن عجیبه!!
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]سینه من از سینه تو پر تره:cry::cry: [/div][/quote]
پس از شما خواهش بیشتری دارم که این حرف ها توی دلتون بمونه تا دوباره انجمن جمع و جور بشه [/div][/quote]
فردا میوفتیم میمیریم هیچ به هیچ میشه تا زنده ایم بیا حال کنیم [/div][/quote]
من عجیبم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه دلیلش را هم بگید
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]سینه من از سینه تو پر تره:cry::cry: [/div][/quote]
ملاکتون واسه عادی بودن عجیبه!![/div][/quote]
من عجیبم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه دلیلش را هم بگید
ملاکتون......چرا وقتی یه نفر عادی رفتارمیکنه فقط منطقی تر میگین غیر عادی؟
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]سینه من از سینه تو پر تره:cry::cry: [/div][/quote]
من عجیبم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه دلیلش را هم بگید [/div][/quote]
رفتار رهام عادی نیست ،فقط میخواد بگه من آره
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]سینه من از سینه تو پر تره:cry::cry: [/div][/quote]
من عجیبم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه دلیلش را هم بگید [/div][/quote]
ملاکتون......چرا وقتی یه نفر عادی رفتارمیکنه فقط منطقی تر میگین غیر عادی؟[/div][/quote]
رفتار رهام عادی نیست ،فقط میخواد بگه من آره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.