ارهاگه اشتباه نکنم دیدم
همونی که دست پر جون امریکایی یه چوب دستی جادویی مال شاه میمون ها میرسه
توبامنی؟؟؟////اگه بامنی فکرکنم درست گفتی همین طوره
پ ن پ با مدیر انجمنم با توئم دیگه .
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]ارهاگه اشتباه نکنم دیدم
همونی که دست پر جون امریکایی یه چوب دستی جادویی مال شاه میمون ها میرسه[/div][/quote]
توبامنی؟؟؟////اگه بامنی فکرکنم درست گفتی همین طوره[/div][/quote]
ارهاگه اشتباه نکنم دیدم
همونی که دست پر جون امریکایی یه چوب دستی جادویی مال شاه میمون ها میرسه
توبامنی؟؟؟////اگه بامنی فکرکنم درست گفتی همین طوره
فکرکردم با پشتیبانی
هههههه
شوخی کردم ولی واقعا فیلم باحالی بود
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]ارهاگه اشتباه نکنم دیدم
همونی که دست پر جون امریکایی یه چوب دستی جادویی مال شاه میمون ها میرسه[/div][/quote]
توبامنی؟؟؟////اگه بامنی فکرکنم درست گفتی همین طوره[/div][/quote]
پ ن پ با مدیر انجمنم با توئم دیگه . [/div][/quote]
فکرکردم با پشتیبانی
هههههه
شوخی کردم ولی واقعا فیلم باحالی بود
من خودم هیچ سریالی به این اندازه دوست نداشتم اسمش هست
Game of Thrones
سریالی مال رومی ها و توی مایه های اسپارتاکوس ولی خیلی خیلی با حال تر از اون هست
و سریال جدید هم سریال زنگی یک خون اشام رو دوست دارم
اسپار تاکوس با سانسور می فرماید بله اگر بدون سانسوره زنگ می زنم برادان گم نام اقا امام زمان بریزن اونجا کامپوتر و کیس رو بردارن بار کنن ببرن
مگه اسپارتاکوس با سانسور هم اومده (من سریال زرنویس دار بدون سانسور میبینم فقط) این سریالی ککه گفتم برید ببینید خیلی خیلی باحال تر از اسپارتا هست هم از کیفیت هم از دکور و گرافیک و بازیگر و..... اگه دنبال اون چیز فیل هستید اونشم خوب هست
اصلا اسپارتاکوس رو اگر سانسور کنن که چیزی از فیلم نمیمونه
بخاطر میخی.نعلی افتاد...........به خاطر نعلی. اسبی افتاد ..........به خاطر اسبی.سواری افتاد
به خاطر سواری.جنگی شکست خ
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div][quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]من خودم هیچ سریالی به این اندازه دوست نداشتم اسمش هست
Game of Thrones
سریالی مال رومی ها و توی مایه های اسپارتاکوس ولی خیلی خیلی با حال تر از اون هست
و سریال جدید هم سریال زنگی یک خون اشام رو دوست دارم [/div][/quote]
اسپار تاکوس با سانسور می فرماید بله اگر بدون سانسوره زنگ می زنم برادان گم نام اقا امام زمان بریزن اونجا کامپوتر و کیس رو بردارن بار کنن ببرن [/div][/quote]
مگه اسپارتاکوس با سانسور هم اومده (من سریال زرنویس دار بدون سانسور میبینم فقط:D) این سریالی ککه گفتم برید ببینید خیلی خیلی باحال تر از اسپارتا هست هم از کیفیت هم از دکور و گرافیک و بازیگر و..... اگه دنبال اون چیز فیل هستید اونشم خوب هست :lol:[/div][/quote]
اصلا اسپارتاکوس رو اگر سانسور کنن که چیزی از فیلم نمیمونه :D
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]نابودگر-پرنس آو پرشیا-جاسوس[/div][/quote]
آو یعنی چی ؟[/div][/quote]
prince of persia
شاهزاده ایرانی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.