tantan3
s0rena
بچه ها یکم بیاد جلوتر محصولات 2012 رو ببینید اونی که شما میگید مال 2005 منم دیدم خیلی هم باحال بود ولی این هایی که من گفتم رو ببینید سه تا ی فرار از زندان براشون خرج شده و وقت صرف شده
برید فیلم بی مصرفها رو ببیند خیلی با حاله اخر فیلمه
بهترین بازیگر های جهانو داره البته فرار زاندان ده تا سری داره یعنی در قسمت های بعد هم داره مثل انگریبرتزد همون پرندهای خشمگین که چند سری داره فرار از زندان هم چند سری داره که اکران فکر کنم شده اما تو ایران نیومده
این مطلب در 1391/09/06 15:12:39 نوشته شده است و در 1391/09/06 15:21:48 ویرایش شده است .
یکی بود چند تا بودند اما رفتد خوب داستان من از یه سیاره ی دور افتاده به نام زمین شروع می شود که به این جا ختم می شود
[quote][div][b]tantan3[/b][/div][div][quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]بچه ها یکم بیاد جلوتر محصولات 2012 رو ببینید اونی که شما میگید مال 2005 منم دیدم خیلی هم باحال بود ولی این هایی که من گفتم رو ببینید سه تا ی فرار از زندان براشون خرج شده و وقت صرف شده[/div][/quote]
برید فیلم بی مصرفها رو ببیند خیلی با حاله اخر فیلمه [/div][/quote]
بهترین بازیگر های جهانو داره البته فرار زاندان ده تا سری داره یعنی در قسمت های بعد هم داره مثل انگریبرتزد همون پرندهای خشمگین که چند سری داره فرار از زندان هم چند سری داره که اکران فکر کنم شده اما تو ایران نیومده