یه معمای واقعی!!!من یه مدتی رو اکانتم نمیرسم کار کنم واسه همین پسوردشو دادم به یه نفر ...امروز اومدم طرف بود... دیدم از اکانت من چندتا پیام واسه بعضیا رفته دخترم بود...یه چیزایی رو دیدم ولی تااومدم ببینم چی بود که به اسم من واسه اونا رفته پاک شدن!!!بعدشم دسترسیم به اکانت مختل شد یامختلش کردن!!!!حالا من چه طوری بفهمم اون با اسم من چیکار کرده ؟؟؟؟.
شما چقد ساده ای، خب رمزتو نباید به هر کسی بدی. اونم معلوم نیست چیکار کرده از کجا بدونیم!
inera@att.net
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]یه معمای واقعی!!!من یه مدتی رو اکانتم نمیرسم کار کنم واسه همین پسوردشو دادم به یه نفر ...امروز اومدم طرف بود... دیدم از اکانت من چندتا پیام واسه بعضیا رفته دخترم بود...یه چیزایی رو دیدم ولی تااومدم ببینم چی بود که به اسم من واسه اونا رفته پاک شدن!!!بعدشم دسترسیم به اکانت مختل شد یامختلش کردن!!!!حالا من چه طوری بفهمم اون با اسم من چیکار کرده ؟؟؟؟.[/div][/quote]
شما چقد ساده ای، خب رمزتو نباید به هر کسی بدی. اونم معلوم نیست چیکار کرده از کجا بدونیم!
بابا یعنی من به طرف اعتماد داشتم این طوری شد تو زرداز اب دراومد.....مثلا من جانشینشم هستم ولی دیگه اکانتی نیست...
SORRY
inera@att.net
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]بابا یعنی من به طرف اعتماد داشتم این طوری شد تو زرداز اب دراومد.....مثلا من جانشینشم هستم ولی دیگه اکانتی نیست...[/div][/quote]
SORRY
بابا یعنی من به طرف اعتماد داشتم این طوری شد تو زرداز اب دراومد.....مثلا من جانشینشم هستم ولی دیگه اکانتی نیست...
SORRY
ازامیدواریتون ممنون...راهی برای تغیر پسورد نیست ..جلوی ضرر رو از هرجایی باید گرفت.....
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]بابا یعنی من به طرف اعتماد داشتم این طوری شد تو زرداز اب دراومد.....مثلا من جانشینشم هستم ولی دیگه اکانتی نیست...[/div][/quote]
SORRY[/div][/quote]
ازامیدواریتون ممنون...راهی برای تغیر پسورد نیست ..جلوی ضرر رو از هرجایی باید گرفت.....
SORRY
خب رمز رو که میشه تغییر داد.از طریق اکانت مرکزی.ایمیل یا شماره موبایل رو وارد کردید دیگه؟؟ وقتی تغییر رمز رو بزنید یه کد به ایمیل یا موبایل فرستاده میشه.اون کد رو توی جاخالی بزنید رمز عوض میشه
inera@att.net
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]بابا یعنی من به طرف اعتماد داشتم این طوری شد تو زرداز اب دراومد.....مثلا من جانشینشم هستم ولی دیگه اکانتی نیست...[/div][/quote]
SORRY[/div][/quote]
ازامیدواریتون ممنون...راهی برای تغیر پسورد نیست ..جلوی ضرر رو از هرجایی باید گرفت.....[/div][/quote]
خب رمز رو که میشه تغییر داد.از طریق اکانت مرکزی.ایمیل یا شماره موبایل رو وارد کردید دیگه؟؟ وقتی تغییر رمز رو بزنید یه کد به ایمیل یا موبایل فرستاده میشه.اون کد رو توی جاخالی بزنید رمز عوض میشه
بی خیال حالا من معمامو میگم
3 نفر هستن
1-کر
2-کور
3-لال
این کره می میره
این لاله می بینه این مرده
این لاله چطوری باید به کوره بگه این کره مرده؟
نکته: این 3 نفر نمی توانند از کسی کمک بگیرند
اگه کور بپرسه که کره چرا صداش درنمیاد بعد لال هم به نشانه تصدیق میزنه رو بازوش.بعد کور میپرسه مرده؟لال محکم تر میزنه که یعنی آره
اگه اون چرت بود و درست نبود بلخره با لمس کردن میفهمن
inera@att.net
[quote][div][b]mash[/b][/div][div]:| بی خیال حالا من معمامو میگم
3 نفر هستن
1-کر
2-کور
3-لال
این کره می میره
نکته: این 3 نفر نمی توانند از کسی کمک بگیرند[/div][/quote]
اگه کور بپرسه که کره چرا صداش درنمیاد بعد لال هم به نشانه تصدیق میزنه رو بازوش.بعد کور میپرسه مرده؟لال محکم تر میزنه که یعنی آره
اگه اون چرت بود و درست نبود بلخره با لمس کردن میفهمن:mrgreen:
گوش کوره رو میکشه بفهمه یعنی کره ،یه ذره خاک میریزه روش یعنی مرده....
شما آموزش سخن گویی با نابینایان دیدی؟! یا از خودت دراوردی؟!
فکر نکنم نابیناها شنواییشون مشکل داشته باشه که نیاز به روش خاصی واسه حرف زدن داشته باشن...یه چیزی پروندم
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]گوش کوره رو میکشه بفهمه یعنی کره ،یه ذره خاک میریزه روش یعنی مرده....[/div][/quote]
شما آموزش سخن گویی با نابینایان دیدی؟! یا از خودت دراوردی؟![/div][/quote]
فکر نکنم نابیناها شنواییشون مشکل داشته باشه که نیاز به روش خاصی واسه حرف زدن داشته باشن...یه چیزی پروندم
بی خیال حالا من معمامو میگم
3 نفر هستن
1-کر
2-کور
3-لال
این کره می میره
نکته: این 3 نفر نمی توانند از کسی کمک بگیرند
اگه اون چرت بود و درست نبود بلخره با لمس کردن میفهمن
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mash[/b][/div][div]:| بی خیال حالا من معمامو میگم
3 نفر هستن
1-کر
2-کور
3-لال
این کره می میره
نکته: این 3 نفر نمی توانند از کسی کمک بگیرند[/div][/quote]
اگه اون چرت بود و درست نبود بلخره با لمس کردن میفهمن:mrgreen:[/div][/quote]
میدونی اکانت13هم مشکل پیداکرد؟؟شما بودی بهش چی میگفتی؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.