به نظره من اینکار شدنی نیس مگه کلا چن نفر میان انجمن از اون بر فرض محال اگه اتحاد زدید تمام انجمنی ها که نمیان.خودشون میرم اتحاد های بهتر. به نظره شما اگه زیاد بذارم 20 نفر میان با 20 نفر چیکار میشه کرد 

نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/03/17 14:12:14
به نظره من اینکار شدنی نیس مگه کلا چن نفر میان انجمن از اون بر فرض محال اگه اتحاد زدید تمام انجمنی ها که نمیان.خودشون میرم اتحاد های بهتر. به نظره شما اگه زیاد بذارم 20 نفر میان با 20 نفر چیکار میشه کرد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1392/03/17 14:17:32
ههه داداش هنوز ندیدی فقط که قرار نیست انجمنی ها بیایین انجمنی ها اعضای اصلی اتحادن یعنی در اوایل بازی مقامات مدیران موئسس و اینا بر اساس نظر انجمنی ها انتخاب میشه و 2 نفر به نمایندگی از انجمن تو اتحاد مدیر میشن و بقیه از اعضا انتخاب میشه ok افتاد ![]() |
|
1392/03/17 14:22:57
خب بزنید من که حرفی ندارم اما فک کنم صفه 5 بی افته اتحاد. هر سرور میگن بیاید بزنیم آخرش هم نمیزنن.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1392/03/17 14:35:56
سلام کسی نمیدونه سرور تابستونه چه نوع سروریه؟کلاسیک یل اکسپرس و ...؟
|
|
1392/03/17 14:36:31
به احتمال زیاذ اکسپرسه
شکل ما تو اس 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1392/03/17 20:50:27
هرچی می خواد باشه فقط کلاسیک نباشه بعد سرعتش بالا باشه
![]() |
|
1392/03/17 20:53:33
کلا حالا به احتماله منتفی شه ولی در کل هرکی تاییپیکو دید من 1 هفته میزنم اتحادرو هرکی اومد بیاید اگه استقبال بشه میمونه اگه نه که می پاشه
![]() |
|
1392/03/17 20:53:43
خیالتون راحت باشه! 100 درصد اکسپرسه خداحافظ برای همیشه
|
منوی کاربری
|
||