تجربه رو بیخیال مهم بازی بلد بودنه تازه علی که تجربش زیاد هم هست
i knew you were trouble
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div]من موافقم
می تونم مدیر هم بشم تجربه هم دارم :D:ugeek:[/div][/quote]
نه کمه تجربت کسای گنده تریم هستن[/div][/quote]
تجربه رو بیخیال مهم بازی بلد بودنه تازه علی که تجربش زیاد هم هست
بازی بلد بودن با چی حاصل میشه. شما دوتا سرور تموم کنی تازه نحوه درست بازی کردنو یاد میگیری اونایی که سرور اولشون جایزه میگیرن تا اونجایی که من میدونم قبلا * باز بودن
بازی بلد بودن با چی حاصل میشه. شما دوتا سرور تموم کنی تازه نحوه درست بازی کردنو یاد میگیری اونایی که سرور اولشون جایزه میگیرن تا اونجایی که من میدونم قبلا تراوین باز بودن
محض اطلاع میگم که این بازیکن از سرور 1 داره بازی می کنه
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div]من موافقم
می تونم مدیر هم بشم تجربه هم دارم :D:ugeek:[/div][/quote]
نه کمه تجربت کسای گنده تریم هستن[/div][/quote]
محض اطلاع میگم که این بازیکن از سرور 1 داره بازی می کنه
به نظر من کلا اتحاد رو بیخیال شید.
تو سرور 11 کلا همه قدیمیا بودن ولی اتحاد از هم پاشید.به خاطر دو سه تا نخاله که الانم نیستن تو انجمن.اتحاد انجمن هم اتحاد قوی ای نمیشه.دلیلشم خودتون میدونید
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
تو سرور 11 کلا همه قدیمیا بودن ولی اتحاد از هم پاشید.به خاطر دو سه تا نخاله که الانم نیستن تو انجمن.اتحاد انجمن هم اتحاد قوی ای نمیشه.دلیلشم خودتون میدونید
ولی ما منتظر سرور198 هستیم
چه اتحادی بشه
این مطلب در 1392/03/17 11:18:09 نوشته شده است و در 1392/03/17 11:18:19 ویرایش شده است .
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به نظر من کلا اتحاد رو بیخیال شید.
تو سرور 11 کلا همه قدیمیا بودن ولی اتحاد از هم پاشید.به خاطر دو سه تا نخاله که الانم نیستن تو انجمن.اتحاد انجمن هم اتحاد قوی ای نمیشه.دلیلشم خودتون میدونید[/div][/quote]
ولی ما منتظر سرور198 هستیم :mrgreen:
چه اتحادی بشه:D
ولی ما منتظر سرور198 هستیم
چه اتحادی بشه
آخ آخ اخ آخ راست میگی.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به نظر من کلا اتحاد رو بیخیال شید.
تو سرور 11 کلا همه قدیمیا بودن ولی اتحاد از هم پاشید.به خاطر دو سه تا نخاله که الانم نیستن تو انجمن.اتحاد انجمن هم اتحاد قوی ای نمیشه.دلیلشم خودتون میدونید[/div][/quote]
ولی ما منتظر سرور198 هستیم :mrgreen:
چه اتحادی بشه:D[/div][/quote]
آخ آخ اخ آخ راست میگی.:mrgreen:
ولی خدایش بیایید 1 کی بزنیم بینگو مدیر چون تجربش از همه بیشتر من خودم اول سرور میاییم میسازم بعد موئسسی رو هم میدم اگه بینگو بیایید خدایی ایندفعه نخاله یا تو جمعمون پیدا نیمشه من و دوستمم امسال باهم می خوام تیو 1 اکانت بازی کنیم امسالم دست و بالم بازه سکه میخرم خدایی بیایید سرجمعش 3 تا مدیر که نخاله ها هم نتونن بیایین تو اتحاد کرم بریزن قوی هم میشه بینگو جان شما اگه می گی قوی نمیشه دلیلش رو بگو دیگه خوب من نبودم سرور 11 با اتحاد می خوام بدونم حالا ضرر نداره که دوستان
ولی خدایش بیایید 1 کی بزنیم بینگو مدیر چون تجربش از همه بیشتر من خودم اول سرور میاییم میسازم بعد موئسسی رو هم میدم اگه بینگو بیایید خدایی ایندفعه نخاله یا تو جمعمون پیدا نیمشه من و دوستمم امسال باهم می خوام تیو 1 اکانت بازی کنیم امسالم دست و بالم بازه سکه میخرم خدایی بیایید سرجمعش 3 تا مدیر که نخاله ها هم نتونن بیایین تو اتحاد کرم بریزن قوی هم میشه بینگو جان شما اگه می گی قوی نمیشه دلیلش رو بگو دیگه خوب من نبودم سرور 11 با اتحاد می خوام بدونم حالا ضرر نداره که دوستان
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.