بابا یک نفر بگه من توی سرورای دیگه می خوام اسممو عوض کنم
نه خیلی خشن باشه نه خیلی ملایم مثلا در حد خون خوار
مورچه خوار
این مطلب در 1392/03/17 01:20:06 نوشته شده است و در 1392/03/17 01:23:56 ویرایش شده است .
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]بابا یک نفر بگه من توی سرورای دیگه می خوام اسممو عوض کنم
نه خیلی خشن باشه نه خیلی ملایم مثلا در حد خون خوار[/div][/quote]
مورچه خوار:mrgreen:
تازه وقتی اسممو می بینن میگن این که حتما بچه هست که اسمشو نوشته
چی فکرا؟؟؟
خوب جوجه بودیم این اسمو گذاشتیم موندیم دیگه وگرنه پیشکسوتان همه واسه خودشون لقب گذاشتن.
نظرتون چیه به نشانه ی اعتراض که نمیشه اسم رو عوض کرد حذف اکانت کنیم؟
تو بکن ماهم شاید کردیم..
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]من با این اسم مشکل پیداکردم میخوام بازی کنم ولی با این اسم سخت شده[/div][/quote]
منم همین مشکل رو دارم؟(فکر بد نکن مزاحم ندارم):lol:
به قول ایشون دراکولا.
به نظر شما کدوم؟؟؟
وحشی
مرگ سیاه
زندانی وحشی
اگه اسم دیگه ای بود بگین ما هم بفهمیم؟؟؟:D[/div][/quote]
حیات وحش یاباغ وحشم بد نیستا!!![/div][/quote]
:P
اسم حیون که نگفتم
یکی دیگه بگو[/div][/quote]
نگفتی واسه چی میخوای اسم عوض کنی؟؟ نکنه خودت مزاحم شدی ماخبر نداریم!!![/div][/quote]
عجب کاری ها
من می خوام اکانتمو بفروشم نمیخرن
تازه وقتی اسممو می بینن میگن این که حتما بچه هست که اسمشو نوشته
چی فکرا؟؟؟:shock::D[/div][/quote]
خوب جوجه بودیم این اسمو گذاشتیم موندیم دیگه وگرنه پیشکسوتان همه واسه خودشون لقب گذاشتن.[/div][/quote]
نظرتون چیه به نشانه ی اعتراض که نمیشه اسم رو عوض کرد حذف اکانت کنیم؟:D[/div][/quote]
تو بکن ماهم شاید کردیم..
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]اسمتو بذار اهریمن یاگرگ زخمی!!!!![/div][/quote]
دست من که نیست وگرنه اسمم این نبود[/div][/quote]
مگه خودت این اسم رونذاشتی؟
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div]اسمایی مثل خونخوار و هیولا و خشمگین و این چیزا [b]جواده[/b] ... مگر اینکه سن خیلی کمی داشته باشی که از این اسما خوشت بیاد:roll:[/div][/quote]
داداش ما سنمون کم شما بگو چی بزاریم؟؟؟;)[/div][/quote]
گالشان مبارز:lol: ... من چه میدونم؟!!:lol:
اسمایی مثل خونخوار و هیولا و خشمگین و این چیزا جواده ... مگر اینکه سن خیلی کمی داشته باشی که از این اسما خوشت بیاد
داداش ما سنمون کم شما بگو چی بزاریم؟؟؟
گالشان مبارز ... من چه میدونم؟!!
بابا پیر مرد تومگه چندسالته؟؟
[quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div]اسمایی مثل خونخوار و هیولا و خشمگین و این چیزا [b]جواده[/b] ... مگر اینکه سن خیلی کمی داشته باشی که از این اسما خوشت بیاد:roll:[/div][/quote]
گالشان مبارز:lol: ... من چه میدونم؟!!:lol:[/div][/quote]
اسمایی مثل خونخوار و هیولا و خشمگین و این چیزا جواده ... مگر اینکه سن خیلی کمی داشته باشی که از این اسما خوشت بیاد
داداش ما سنمون کم شما بگو چی بزاریم؟؟؟
گالشان مبارز ... من چه میدونم؟!!
منظورو نگرفتیدا
منظورم این بود طرز فکرتون و ... فرق داره
ماکه همشو به شوخی نوشتیم مگه این که خیلی جدی گرفته باشی...
[quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div]اسمایی مثل خونخوار و هیولا و خشمگین و این چیزا [b]جواده[/b] ... مگر اینکه سن خیلی کمی داشته باشی که از این اسما خوشت بیاد:roll:[/div][/quote]
گالشان مبارز:lol: ... من چه میدونم؟!!:lol:[/div][/quote]
بابا پیر مرد تومگه چندسالته؟؟[/div][/quote]
منظورو نگرفتیدا:?
منظورم این بود طرز فکرتون و ... فرق داره[/div][/quote]
ماکه همشو به شوخی نوشتیم مگه این که خیلی جدی گرفته باشی...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.