لگه اینجا مزاحم داری که کاریش نمیشه کرد باید با 1اکانت دیگه بیای اگه تو بازی داری باز راهی نیست باید از سرورای بعد اسم مستعار خوب خوب بذاری
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]راهی نیست؟[/div][/quote]
لگه اینجا مزاحم داری که کاریش نمیشه کرد باید با 1اکانت دیگه بیای اگه تو بازی داری باز راهی نیست باید از سرورای بعد اسم مستعار خوب خوب بذاری
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]راهی نیست؟[/div][/quote]
لگه اینجا مزاحم داری که کاریش نمیشه کرد باید با 1اکانت دیگه بیای اگه تو بازی داری باز راهی نیست باید از سرورای بعد اسم مستعار خوب خوب بذاری[/div][/quote]
اسم پسر بزار خیالت راحت شه:lol:
من با این اسم مشکل پیداکردم میخوام بازی کنم ولی با این اسم سخت شده
منم همین مشکل رو دارم؟(فکر بد نکن مزاحم ندارم)
به قول ایشون دراکولا.
به نظر شما کدوم؟؟؟
وحشی
مرگ سیاه
زندانی وحشی
اگه اسم دیگه ای بود بگین ما هم بفهمیم؟؟؟
حیات وحش یاباغ وحشم بد نیستا!!!
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]من با این اسم مشکل پیداکردم میخوام بازی کنم ولی با این اسم سخت شده[/div][/quote]
منم همین مشکل رو دارم؟(فکر بد نکن مزاحم ندارم):lol:
به قول ایشون دراکولا.
به نظر شما کدوم؟؟؟
وحشی
مرگ سیاه
زندانی وحشی
اگه اسم دیگه ای بود بگین ما هم بفهمیم؟؟؟:D[/div][/quote]
حیات وحش یاباغ وحشم بد نیستا!!!
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]من با این اسم مشکل پیداکردم میخوام بازی کنم ولی با این اسم سخت شده[/div][/quote]
به قول ایشون دراکولا.
به نظر شما کدوم؟؟؟
وحشی
مرگ سیاه
زندانی وحشی
حیات وحش یاباغ وحشم بد نیستا!!![/div][/quote]
:P
اسم حیون که نگفتم
یکی دیگه بگو[/div][/quote]
نگفتی واسه چی میخوای اسم عوض کنی؟؟ نکنه خودت مزاحم شدی ماخبر نداریم!!!
تازه وقتی اسممو می بینن میگن این که حتما بچه هست که اسمشو نوشته
چی فکرا؟؟؟
خوب جوجه بودیم این اسمو گذاشتیم موندیم دیگه وگرنه پیشکسوتان همه واسه خودشون لقب گذاشتن.
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]من با این اسم مشکل پیداکردم میخوام بازی کنم ولی با این اسم سخت شده[/div][/quote]
به قول ایشون دراکولا.
به نظر شما کدوم؟؟؟
وحشی
مرگ سیاه
زندانی وحشی
اسم حیون که نگفتم
نگفتی واسه چی میخوای اسم عوض کنی؟؟ نکنه خودت مزاحم شدی ماخبر نداریم!!![/div][/quote]
عجب کاری ها
من می خوام اکانتمو بفروشم نمیخرن
چی فکرا؟؟؟:shock::D[/div][/quote]
خوب جوجه بودیم این اسمو گذاشتیم موندیم دیگه وگرنه پیشکسوتان همه واسه خودشون لقب گذاشتن.
چی فکرا؟؟؟
نظرتون چیه به نشانه ی اعتراض که نمیشه اسم رو عوض کرد حذف اکانت کنیم؟
god is good
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]من با این اسم مشکل پیداکردم میخوام بازی کنم ولی با این اسم سخت شده[/div][/quote]
به قول ایشون دراکولا.
به نظر شما کدوم؟؟؟
وحشی
مرگ سیاه
زندانی وحشی
اسم حیون که نگفتم
نگفتی واسه چی میخوای اسم عوض کنی؟؟ نکنه خودت مزاحم شدی ماخبر نداریم!!![/div][/quote]
عجب کاری ها
من می خوام اکانتمو بفروشم نمیخرن
چی فکرا؟؟؟:shock::D[/div][/quote]
خوب جوجه بودیم این اسمو گذاشتیم موندیم دیگه وگرنه پیشکسوتان همه واسه خودشون لقب گذاشتن.[/div][/quote]
نظرتون چیه به نشانه ی اعتراض که نمیشه اسم رو عوض کرد حذف اکانت کنیم؟:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.