[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]دوستان اونایی که آدرس خواستن دادم.[/div][/quote]
میشه موضوعشم یه چرت و پرطی بدی من نمیتونم بازش کنم[/div][/quote]
منم همینو داشتم نمیشه بازش کرد[/div][/quote]
الان دوباره پیام فرستادم.یعنی چی نمیتونین بازش کنین
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]دوستان اونایی که آدرس خواستن دادم.[/div][/quote]
الان دوباره پیام فرستادم.یعنی چی نمیتونین بازش کنین[/div][/quote]
میتونی ازمدیر بپرسی
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]دوستان اونایی که آدرس خواستن دادم.[/div][/quote]
فرستادی[/div][/quote]
حل شد؟؟؟
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]دوستان اونایی که آدرس خواستن دادم.[/div][/quote]
فرستادی[/div][/quote]
حل شد؟؟؟[/div][/quote]
باسه من درست شد
فدات بشم داداش بینگو.امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به سلامتی.به امید موفقیت در جاهای بزرگتر[/div][/quote]
من رکوردت را زدم
حرفهای خنده دار میزنی.اتفاقا دیشب رکوردم رو ارتقا دادم.در ضمن این بازی همین جوری هم نیست که 1 روزه بتونی رکورد بزنی.خودم الان 9 ماهه دارم بازی میکنم الان رکوردی که دیشب زدم 299000 شد.از جدول هم الان عکس گرفتم.شما تونستی 25000 امتیاز بگیری جایزه داری پیشم
http://upload.tehran98.com/img1/ae84lxk428p3dadjko41.png
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به سلامتی.به امید موفقیت در جاهای بزرگتر[/div][/quote]
فدات بشم داداش بینگو.امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی[/div][/quote]
من رکوردت را زدم[/div][/quote]
حرفهای خنده دار میزنی.اتفاقا دیشب رکوردم رو ارتقا دادم.در ضمن این بازی همین جوری هم نیست که 1 روزه بتونی رکورد بزنی.خودم الان 9 ماهه دارم بازی میکنم الان رکوردی که دیشب زدم 299000 شد.از جدول هم الان عکس گرفتم.شما تونستی 25000 امتیاز بگیری جایزه داری پیشم:lol::lol::lol::lol:
من رکوردت را زدم
حرفهای خنده دار میزنی.اتفاقا دیشب رکوردم رو ارتقا دادم.در ضمن این بازی همین جوری هم نیست که 1 روزه بتونی رکورد بزنی.خودم الان 9 ماهه دارم بازی میکنم الان رکوردی که دیشب زدم 299000 شد.از جدول هم الان عکس گرفتم.شما تونستی 25000 امتیاز بگیری جایزه داری پیشم
lk 25000 را گرفتم
فکر کنم رتبه تو در جدول 15000 باشه
در ضمن دوستان وقتش 5 دقیقه هستش.یعنی در 5 دقیقه باید رکورد بزنی
این مطلب در 1392/03/02 16:30:32 نوشته شده است و در 1392/03/02 16:49:41 ویرایش شده است .
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به سلامتی.به امید موفقیت در جاهای بزرگتر[/div][/quote]
فدات بشم داداش بینگو.امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی[/div][/quote]
من رکوردت را زدم[/div][/quote]
حرفهای خنده دار میزنی.اتفاقا دیشب رکوردم رو ارتقا دادم.در ضمن این بازی همین جوری هم نیست که 1 روزه بتونی رکورد بزنی.خودم الان 9 ماهه دارم بازی میکنم الان رکوردی که دیشب زدم 299000 شد.از جدول هم الان عکس گرفتم.شما تونستی 25000 امتیاز بگیری جایزه داری پیشم:lol::lol::lol::lol:
http://upload.tehran98.com/img1/ae84lxk428p3dadjko41.png[/div][/quote]
lk 25000 را گرفتم [/div][/quote]
فکر کنم رتبه تو در جدول 15000 باشه
در ضمن دوستان وقتش 5 دقیقه هستش.یعنی در 5 دقیقه باید رکورد بزنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.