سلام دوستان.امروز قهرمان مسابقات بیلیارد شدم و تونستم رکورد دنیا رو بزنم و پرچم کشور عزیزمون ایران رو بالا بکشم....کسی نیست بهم تبریک بگه؟؟ عکس جدول رده بندی رو گذاشتم ببینین
http://upload.tehran98.com/img1/j8k8hf67wwozl547hqu6.png
دمت گرم گل کاشتی تبریک میگم
می تونی سایتش رو خصوصی برام بفرستی
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]سلام دوستان.امروز قهرمان مسابقات بیلیارد شدم و تونستم رکورد دنیا رو بزنم و پرچم کشور عزیزمون ایران رو بالا بکشم....کسی نیست بهم تبریک بگه؟؟ عکس جدول رده بندی رو گذاشتم ببینین
http://upload.tehran98.com/img1/j8k8hf67wwozl547hqu6.png
[/div][/quote]
دمت گرم گل کاشتی;) تبریک میگم
می تونی سایتش رو خصوصی برام بفرستی:?:
ببین مهم نیست چندتا رکورد زدی مهم بالاترین رکورد هستش که من زدم.حالا دوست داشت چند بار بازی کنه و رکوردش رو ثبت کنه
این مطلب در 1392/03/01 15:00:17 نوشته شده است و در 1392/03/01 15:01:03 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mehradderagon[/b][/div][div]چرا نفران 3 5 6 همشون یک نفرن . مولتی بازی [/div][/quote]
داداش رکورد زده.چه ربطی به مولتی داشت:?::?::?::?::!:[/div][/quote]
چندتا اسمش هست؟[/div][/quote]
ببین مهم نیست چندتا رکورد زدی مهم بالاترین رکورد هستش که من زدم.حالا دوست داشت چند بار بازی کنه و رکوردش رو ثبت کنه
حق با اوست بگو ما هم بیاییم و ببینیم تو چطوری و ... حالا سایت رو میگی
نمیتونم داخل انجمن بزارم آخه خلاف مقرراته.واسه چند نفر خصوصی دادم
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div]منم سایتش خواهش!به منم بگید سایتشو[/div][/quote]
حق با اوست بگو ما هم بیاییم و ببینیم تو چطوری و ... حالا سایت رو میگی[/div][/quote]
حق با اوست بگو ما هم بیاییم و ببینیم تو چطوری و ... حالا سایت رو میگی
باسه منم بده
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div]منم سایتش خواهش!به منم بگید سایتشو[/div][/quote]
حق با اوست بگو ما هم بیاییم و ببینیم تو چطوری و ... حالا سایت رو میگی[/div][/quote]
نمیتونم داخل انجمن بزارم آخه خلاف مقرراته.واسه چند نفر خصوصی دادم[/div][/quote]
باسه منم بده
میشه موضوعشم یه چرت و پرطی بدی من نمیتونم بازش کنم
منم همینو داشتم نمیشه بازش کرد
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]setup.k i n g s e r a[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]دوستان اونایی که آدرس خواستن دادم.[/div][/quote]
میشه موضوعشم یه چرت و پرطی بدی من نمیتونم بازش کنم[/div][/quote]
منم همینو داشتم نمیشه بازش کرد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.