انشالا فردا که حضوری علیرضا و بقیه بچه ها رو دیدم نظرشو عوض میکنم که اکانتشو نگه داره و خودش بیاد واسه سرور تابستون
ما هم رو اکانتش کار کنیم مث سرور 12 که رو اکانت هادی بودیم ولی ایندفه دیگه به هیچکی رحم نمیکنیم
انشالا تا چند روز دیگه علیرضا و هادی و حمید میان تو سرور 10 کمک من
منتظر خبرای خوب سرور 10 هم باشید
به امید خدا که داش هادی و علیرضا برمیگردن
خداکنه
کی هستن اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرور12گادفیلدبودچی چی بوددوستان میان برات توضیح میدن
چن تا بازیکن حرفه ای هستن که انشالا سرور تابستونی میان که کلا سرورو بترکونند.البته امید وارم که بیان
چی میشدکل بچه های انجمن رویه اکانت بازی کنن!
فقط چرتو پرت بگو ها باشه
i knew you were trouble
[quote][div][b]evil 007[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]evil 007[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]shirazihaa[/b][/div][div][quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]انشالا فردا که حضوری علیرضا و بقیه بچه ها رو دیدم نظرشو عوض میکنم که اکانتشو نگه داره و خودش بیاد واسه سرور تابستون
ما هم رو اکانتش کار کنیم مث سرور 12 که رو اکانت هادی بودیم ولی ایندفه دیگه به هیچکی رحم نمیکنیم:evil:
منتظر خبرای خوب سرور 10 هم باشید:lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
خداکنه[/div][/quote]
کی هستن اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:?::?::?::?::?:[/div][/quote]
سرور12گادفیلدبودچی چی بوددوستان میان برات توضیح میدن[/div][/quote]
چن تا بازیکن حرفه ای هستن که انشالا سرور تابستونی میان که کلا سرورو بترکونند.البته امید وارم که بیان[/div][/quote]
چی میشدکل بچه های انجمن رویه اکانت بازی کنن![/div][/quote]
فقط چرتو پرت بگو ها باشه[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انشالا فردا که حضوری علیرضا و بقیه بچه ها رو دیدم نظرشو عوض میکنم که اکانتشو نگه داره و خودش بیاد واسه سرور تابستون
ما هم رو اکانتش کار کنیم مث سرور 12 که رو اکانت هادی بودیم ولی ایندفه دیگه به هیچکی رحم نمیکنیم
منتظر خبرای خوب سرور 10 هم باشید
خداکنه
کی هستن اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرور12گادفیلدبودچی چی بوددوستان میان برات توضیح میدن
چن تا بازیکن حرفه ای هستن که انشالا سرور تابستونی میان که کلا سرورو بترکونند.البته امید وارم که بیان
چی میشدکل بچه های انجمن رویه اکانت بازی کنن!
فقط چرتو پرت بگو ها باشه
نخند
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]evil 007[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]evil 007[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]shirazihaa[/b][/div][div][quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]انشالا فردا که حضوری علیرضا و بقیه بچه ها رو دیدم نظرشو عوض میکنم که اکانتشو نگه داره و خودش بیاد واسه سرور تابستون
ما هم رو اکانتش کار کنیم مث سرور 12 که رو اکانت هادی بودیم ولی ایندفه دیگه به هیچکی رحم نمیکنیم:evil:
منتظر خبرای خوب سرور 10 هم باشید:lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
خداکنه[/div][/quote]
کی هستن اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:?::?::?::?::?:[/div][/quote]
سرور12گادفیلدبودچی چی بوددوستان میان برات توضیح میدن[/div][/quote]
چن تا بازیکن حرفه ای هستن که انشالا سرور تابستونی میان که کلا سرورو بترکونند.البته امید وارم که بیان[/div][/quote]
چی میشدکل بچه های انجمن رویه اکانت بازی کنن![/div][/quote]
فقط چرتو پرت بگو ها باشه[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
نخند
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.