[quote]
arte
خودت که در جریان همه چیز هستی دوست خوب من .
بدون دوستان قدیم ، توفیر است بین بازی و بازی .
ضمنا دوستان جمعه ها در منزل این حقیر دور همی دارند . اگر مایل به حضور باشی سرافراز میکنی .
[quote]
کاظم خان قوشچی
[quote][div]arte
سلام عزیزان .
همانطور که میدانید چون ما این بازی رو ادامه نمیدیم و از قبل سکه های زیادی داخل اکانتهای ما هست ( مثلا اکانت خودم فکر کنم 2 تا 3 هزار سکه هنوز موجوده ) هر کسی خواست همینجا بگه ( چون ممکنه با عجله پیامها رو چک کنم و وارد پیامهای خصوصی نشم ) بگه تا یوزر و پسورد رو براش بفرستیم . به شرط اینکه هنگام بازی در سرور روی پروفایل اکانت ، خودش رو معرفی بکنه و توضیح بده که مثلا علیرضا پشت اکانت نیست و فلانی هستم .
روزگار بر همتون خوش /
[/quote]
دادا 3000 هزار تا کم نیست واسه چی خیرات میکنی؟ این آخری با باچه بیاین سرور تابستونی رو بترکونید با خاطره خوش برید
[/quote]
[/divداد ما شهرستانیم راهمون دوره اما خیلی دلم میخاست بیام
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]arte[/b][/div][div]خودت که در جریان همه چیز هستی دوست خوب من .
بدون دوستان قدیم ، توفیر است بین بازی و بازی .
ضمنا دوستان جمعه ها در منزل این حقیر دور همی دارند . اگر مایل به حضور باشی سرافراز میکنی .
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]arte[/b][/div][div]سلام عزیزان .
همانطور که میدانید چون ما این بازی رو ادامه نمیدیم و از قبل سکه های زیادی داخل اکانتهای ما هست ( مثلا اکانت خودم فکر کنم 2 تا 3 هزار سکه هنوز موجوده ) هر کسی خواست همینجا بگه ( چون ممکنه با عجله پیامها رو چک کنم و وارد پیامهای خصوصی نشم ) بگه تا یوزر و پسورد رو براش بفرستیم . به شرط اینکه هنگام بازی در سرور روی پروفایل اکانت ، خودش رو معرفی بکنه و توضیح بده که مثلا علیرضا پشت اکانت نیست و فلانی هستم .
روزگار بر همتون خوش /[/div][/quote]
دادا 3000 هزار تا کم نیست واسه چی خیرات میکنی؟ این آخری با باچه بیاین سرور تابستونی رو بترکونید با خاطره خوش برید [/div][/quote]
[/divداد ما شهرستانیم راهمون دوره اما خیلی دلم میخاست بیام