سلام.دوستان.من میخواستم بدونم که بیشتر از کدام استان در این بازی حضور دارن؟!!
من خودم استان گیلان.
باتشکر امیر.
اخه داداش من مگه ایران فقط همین 6 استانه؟؟؟؟؟ هی خدا باز مارو فراموش کردن.هی دل غافل
لطفا اسم استانتو بگو؟؟!!!
خب راس میگه بگوباسه من قم
چشم دفعه ی دیگه میزارم؟؟!!
دراصل 5 سرور بودم و هستم.اون 12 رو حذف کردم.به خاطر وحشی بازیه یکی؟!!
سرور15 رو هم حذف کردم بازم دلیل قبلی!
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div]سلام.دوستان.من میخواستم بدونم که بیشتر از کدام استان در این بازی حضور دارن؟!!
من خودم استان گیلان.
باتشکر امیر.;)[/div][/quote]
[i][b]اخه داداش من مگه ایران فقط همین 6 استانه؟؟؟؟؟:evil: هی خدا باز مارو فراموش کردن.هی دل غافل:([/b][/i][/div][/quote]
لطفا اسم استانتو بگو؟؟!!!;);)[/div][/quote]
خب راس میگه بگوباسه من قم[/div][/quote]
سلام.دوستان.من میخواستم بدونم که بیشتر از کدام استان در این بازی حضور دارن؟!!
من خودم استان گیلان.
باتشکر امیر.
اخه داداش من مگه ایران فقط همین 6 استانه؟؟؟؟؟ هی خدا باز مارو فراموش کردن.هی دل غافل
لطفا اسم استانتو بگو؟؟!!!
خب راس میگه بگوباسه من قم
خب مگه بازم میخوای بزاری؟
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div]سلام.دوستان.من میخواستم بدونم که بیشتر از کدام استان در این بازی حضور دارن؟!!
من خودم استان گیلان.
باتشکر امیر.;)[/div][/quote]
[i][b]اخه داداش من مگه ایران فقط همین 6 استانه؟؟؟؟؟:evil: هی خدا باز مارو فراموش کردن.هی دل غافل:([/b][/i][/div][/quote]
لطفا اسم استانتو بگو؟؟!!!;);)[/div][/quote]
خب راس میگه بگوباسه من قم[/div][/quote]
چشم دفعه ی دیگه میزارم؟؟!![/div][/quote]
خب مگه بازم میخوای بزاری؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.