چون دیگه همین چندتااستان که عصرپادشاهان بازی نمیکنن
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]کاش نظر سنجی رونمیذاشتی[/div][/quote]
چرا؟؟؟!!!:shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
چون دیگه همین چندتااستان که عصرپادشاهان بازی نمیکنن
سلام.دوستان.من میخواستم بدونم که بیشتر از کدام استان در این بازی حضور دارن؟!!
من خودم استان گیلان.
باتشکر امیر.
اخه داداش من مگه ایران فقط همین 6 استانه؟؟؟؟؟ هی خدا باز مارو فراموش کردن.هی دل غافل
لطفا اسم استانتو بگو؟؟!!!
دراصل 5 سرور بودم و هستم.اون 12 رو حذف کردم.به خاطر وحشی بازیه یکی؟!!
سرور15 رو هم حذف کردم بازم دلیل قبلی!
[quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div]سلام.دوستان.من میخواستم بدونم که بیشتر از کدام استان در این بازی حضور دارن؟!!
من خودم استان گیلان.
باتشکر امیر.;)[/div][/quote]
[i][b]اخه داداش من مگه ایران فقط همین 6 استانه؟؟؟؟؟:evil: هی خدا باز مارو فراموش کردن.هی دل غافل:([/b][/i][/div][/quote]
لطفا اسم استانتو بگو؟؟!!!;);)
سلام.دوستان.من میخواستم بدونم که بیشتر از کدام استان در این بازی حضور دارن؟!!
من خودم استان گیلان.
باتشکر امیر.
اخه داداش من مگه ایران فقط همین 6 استانه؟؟؟؟؟ هی خدا باز مارو فراموش کردن.هی دل غافل
لطفا اسم استانتو بگو؟؟!!!
خب راس میگه بگوباسه من قم
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]amir268[/b][/div][div]سلام.دوستان.من میخواستم بدونم که بیشتر از کدام استان در این بازی حضور دارن؟!!
من خودم استان گیلان.
باتشکر امیر.;)[/div][/quote]
[i][b]اخه داداش من مگه ایران فقط همین 6 استانه؟؟؟؟؟:evil: هی خدا باز مارو فراموش کردن.هی دل غافل:([/b][/i][/div][/quote]
لطفا اسم استانتو بگو؟؟!!!;);)[/div][/quote]
خب راس میگه بگوباسه من قم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.