چندین باره دارم میپرسم از کدوم مرجع قانونی باید پیگیری این اتفاق رو بکنم و هر بار هم شما و هم پشتیبانی دارید تفره میرید . شما که درست میگید پس مشکلتون چیه که جواب من رو نمیدید ؟
شما میتونی از طریق مراجع قانونی پیگیری کنی.
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]pachegir[/b][/div][div]چندین باره دارم میپرسم از کدوم مرجع قانونی باید پیگیری این اتفاق رو بکنم و هر بار هم شما و هم پشتیبانی دارید تفره میرید . شما که درست میگید پس مشکلتون چیه که جواب من رو نمیدید ؟[/div][/quote]
شما میتونی از طریق مراجع قانونی پیگیری کنی.
قسمتی از پرسش : در زمان تخریب خزانه گینگیز ها باید در اکانتمون یک کلید طلا یا سه نقره وجود داشته باشد ؟ یا در زمان رسیدن کتیبه به اکانت من ؟
alireza200
arte
عزیزم ، چون شاید حوصله نداشته باشی متنهای قبل رو دقیق بخونی مختصر بهت میگم .
1 - در راهنما گفته باید کلید داشته باشی ، اما نگفته که از چه زمان تا چه زمان باید داشته باشی
2 - از پشتیبانی قبل از زدن کتیبه سوال شده که :
سوال : " برای زدن کتیبه :در زمان تخریب خزانه گینگیز ها باید در اکانتمون یک کلید طلا یا سه نقره وجود داشته باشد ؟ یا در زمان رسیدن کتیبه به اکانت من ؟ مثلا میشود بدون کلید کتیبه رو بزنم و 5 دقیقه قبل از رسیدن کتیبه به اکانتم کلید ها رو دریافت کنم ؟ "
حتی زمان رسیدن کتیبه به اکانت هم در سوال هست !
پاسخ پشتیبانی : " در زمان تخریب خزانه باید تمامی شرایط را داشته باشید. "
یعنی زمان رسیدن کتیبه به شهر ما مهم نیست که کلید باشد یا خیر . سوال و جواب از این واضح تر وجود داره ؟
فرض کن خودت این سوال و جواب رو میکردی و همین اتفاق برات میوفتاد . اون زمان نظرت چی بود ؟
alireza200
alireza200
واقعا من نمیدونم چی بگم..... دوستان فرض کنید که همین آقایی که کتیبه رو زد موقع تخریب خزانه گینگیز داخل شهرش خزانه سطح 20 داشت اونم خالی.وقتی شهر گینگیز رو غارت کرد و داره برمیگرده یکی بیاد در این بین بزنه خزانه شهرش رو نابود کنه.به نظرتون کتیبه برگشت نمیخوره؟؟؟؟ یا به پشتیبانی پیام میزنه چون من موقع تخریب خزانه گینگیز در شهر من خزانه سطح 20 بود باید پس بدین کتیبه رو.
واقعا خنده داره حرفهای بعضی از دوستان
این دوستمون از بعد تخریب خزانه سوالی پرسیده که چه شرایطی باید وجود داشته باشه؟؟؟/نگفته بعدش هر کاری دوست داری بکن.گفته؟؟؟؟؟
زبان فارسی رو بلدم ولی مثله شما از غیب خبر ندارم.شما یه سوال نصف و نیمه از پشتیبانی میپرسی انتظار داری کامل جواب بدن.شما بهتره نحوه سوال پرسیدن در زبان فارسی رو رو یادبگیری
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
خوبه معنی سوال نصفه نیمه رو هم فهمیدیم .
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]arte[/b][/div][div]در خوندن جملات فارسی مشکل داری عزیز ؟
قسمتی از پرسش : در زمان تخریب خزانه گینگیز ها باید در اکانتمون یک کلید طلا یا سه نقره وجود داشته باشد ؟ [i][u][b]یا در زمان رسیدن کتیبه به اکانت من ؟[/u]
[/b][/i]
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]arte[/b][/div][div]عزیزم ، چون شاید حوصله نداشته باشی متنهای قبل رو دقیق بخونی مختصر بهت میگم .
1 - در راهنما گفته باید کلید داشته باشی ، اما نگفته که از چه زمان تا چه زمان باید داشته باشی
سوال : " برای زدن کتیبه :در زمان تخریب خزانه گینگیز ها باید در اکانتمون یک کلید طلا یا سه نقره وجود داشته باشد ؟ یا در زمان رسیدن کتیبه به اکانت من ؟ مثلا میشود بدون کلید کتیبه رو بزنم و 5 دقیقه قبل از رسیدن کتیبه به اکانتم کلید ها رو دریافت کنم ؟ "
یعنی زمان رسیدن کتیبه به شهر ما مهم نیست که کلید باشد یا خیر . سوال و جواب از این واضح تر وجود داره ؟
فرض کن خودت این سوال و جواب رو میکردی و همین اتفاق برات میوفتاد . اون زمان نظرت چی بود ؟
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]واقعا من نمیدونم چی بگم..... دوستان فرض کنید که همین آقایی که کتیبه رو زد موقع تخریب خزانه گینگیز داخل شهرش خزانه سطح 20 داشت اونم خالی.وقتی شهر گینگیز رو غارت کرد و داره برمیگرده یکی بیاد در این بین بزنه خزانه شهرش رو نابود کنه.به نظرتون کتیبه برگشت نمیخوره؟؟؟؟ یا به پشتیبانی پیام میزنه چون من موقع تخریب خزانه گینگیز در شهر من خزانه سطح 20 بود باید پس بدین کتیبه رو.
واقعا خنده داره حرفهای بعضی از دوستان :lol::lol::lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
این دوستمون از بعد تخریب خزانه سوالی پرسیده که چه شرایطی باید وجود داشته باشه؟؟؟/نگفته بعدش هر کاری دوست داری بکن.گفته؟؟؟؟؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
زبان فارسی رو بلدم ولی مثله شما از غیب خبر ندارم.شما یه سوال نصف و نیمه از پشتیبانی میپرسی انتظار داری کامل جواب بدن.شما بهتره نحوه سوال پرسیدن در زبان فارسی رو رو یادبگیری ;)[/div][/quote]
قسمتی از پرسش : در زمان تخریب خزانه گینگیز ها باید در اکانتمون یک کلید طلا یا سه نقره وجود داشته باشد ؟ یا در زمان رسیدن کتیبه به اکانت من ؟
alireza200
arte
عزیزم ، چون شاید حوصله نداشته باشی متنهای قبل رو دقیق بخونی مختصر بهت میگم .
alireza200
alireza200
واقعا من نمیدونم چی بگم..... دوستان فرض کنید که همین آقایی که کتیبه رو زد موقع تخریب خزانه گینگیز داخل شهرش خزانه سطح 20 داشت اونم خالی.وقتی شهر گینگیز رو غارت کرد و داره برمیگرده یکی بیاد در این بین بزنه خزانه شهرش رو نابود کنه.به نظرتون کتیبه برگشت نمیخوره؟؟؟؟ یا به پشتیبانی پیام میزنه چون من موقع تخریب خزانه گینگیز در شهر من خزانه سطح 20 بود باید پس بدین کتیبه رو.
واقعا خنده داره حرفهای بعضی از دوستان
این دوستمون از بعد تخریب خزانه سوالی پرسیده که چه شرایطی باید وجود داشته باشه؟؟؟/نگفته بعدش هر کاری دوست داری بکن.گفته؟؟؟؟؟
زبان فارسی رو بلدم ولی مثله شما از غیب خبر ندارم.شما یه سوال نصف و نیمه از پشتیبانی میپرسی انتظار داری کامل جواب بدن.شما بهتره نحوه سوال پرسیدن در زبان فارسی رو رو یادبگیری
چه عجب!!!!!!
این مطلب در 1392/02/04 17:48:21 نوشته شده است و در 1392/02/04 17:48:36 ویرایش شده است .
[quote][div][b]arte[/b][/div][div]خوبه معنی سوال نصفه نیمه رو هم فهمیدیم .
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]arte[/b][/div][div]در خوندن جملات فارسی مشکل داری عزیز ؟
قسمتی از پرسش : در زمان تخریب خزانه گینگیز ها باید در اکانتمون یک کلید طلا یا سه نقره وجود داشته باشد ؟ [i][u][b]یا در زمان رسیدن کتیبه به اکانت من ؟[/u]
[/b][/i]
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]arte[/b][/div][div]عزیزم ، چون شاید حوصله نداشته باشی متنهای قبل رو دقیق بخونی مختصر بهت میگم .
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]واقعا من نمیدونم چی بگم..... دوستان فرض کنید که همین آقایی که کتیبه رو زد موقع تخریب خزانه گینگیز داخل شهرش خزانه سطح 20 داشت اونم خالی.وقتی شهر گینگیز رو غارت کرد و داره برمیگرده یکی بیاد در این بین بزنه خزانه شهرش رو نابود کنه.به نظرتون کتیبه برگشت نمیخوره؟؟؟؟ یا به پشتیبانی پیام میزنه چون من موقع تخریب خزانه گینگیز در شهر من خزانه سطح 20 بود باید پس بدین کتیبه رو.
واقعا خنده داره حرفهای بعضی از دوستان :lol::lol::lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
این دوستمون از بعد تخریب خزانه سوالی پرسیده که چه شرایطی باید وجود داشته باشه؟؟؟/نگفته بعدش هر کاری دوست داری بکن.گفته؟؟؟؟؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
زبان فارسی رو بلدم ولی مثله شما از غیب خبر ندارم.شما یه سوال نصف و نیمه از پشتیبانی میپرسی انتظار داری کامل جواب بدن.شما بهتره نحوه سوال پرسیدن در زبان فارسی رو رو یادبگیری ;)[/div][/quote]
[/div][/quote]
چه عجب!!!!!!
آقای مدیر انجمن در حال نظاره کردنه خوهشا بیا جواب این دوستانو بده. باید کتیبه بهشون برگردونده بشه. خوب دارن راست میگن دیگه.این همه زحمت بکش پول خرج کن آخرش با اینکه کتیبه رو بزنی دستت بهش نرسه.واقعا که بعضی ها هم اومدن دارن کلاس زبان فارسی دارن راه میندارن انصاف هم واقعا خوب چیزیه
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
آقای مدیر انجمن در حال نظاره کردنه خوهشا بیا جواب این دوستانو بده. باید کتیبه بهشون برگردونده بشه. خوب دارن راست میگن دیگه.این همه زحمت بکش پول خرج کن آخرش با اینکه کتیبه رو بزنی دستت بهش نرسه.واقعا که بعضی ها هم اومدن دارن کلاس زبان فارسی دارن راه میندارن انصاف هم واقعا خوب چیزیه
جوابو فکر کنم 2 بار از طرف مدیر انجمن درج شده.بگردی پیدا میکنی
این مطلب در 1392/02/04 17:53:02 نوشته شده است و در 1392/02/04 17:53:54 ویرایش شده است .
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]آقای مدیر انجمن در حال نظاره کردنه خوهشا بیا جواب این دوستانو بده. باید کتیبه بهشون برگردونده بشه. خوب دارن راست میگن دیگه.این همه زحمت بکش پول خرج کن آخرش با اینکه کتیبه رو بزنی دستت بهش نرسه.واقعا که بعضی ها هم اومدن دارن کلاس زبان فارسی دارن راه میندارن انصاف هم واقعا خوب چیزیه[/div][/quote]
جوابو فکر کنم 2 بار مدیر انجمن درج کرده.بگردی پیدا میکنی
اون قبول نیس من که قانع نشدم با اون جواب دوستان شما قانع شدید؟ مدیر مگه جواب داده راهنما روکپی کرده گذاشته اینجا واسلام
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]آقای مدیر انجمن در حال نظاره کردنه خوهشا بیا جواب این دوستانو بده. باید کتیبه بهشون برگردونده بشه. خوب دارن راست میگن دیگه.این همه زحمت بکش پول خرج کن آخرش با اینکه کتیبه رو بزنی دستت بهش نرسه.واقعا که بعضی ها هم اومدن دارن کلاس زبان فارسی دارن راه میندارن انصاف هم واقعا خوب چیزیه[/div][/quote]
جوابو فکر کنم 2 بار مدیر انجمن درج کرده.بگردی پیدا میکنی[/div][/quote]
اون قبول نیس من که قانع نشدم با اون جواب دوستان شما قانع شدید؟ مدیر مگه جواب داده راهنما روکپی کرده گذاشته اینجا واسلام
دوست عزیز الان 13 سرور گذشته.اگه سرور 1 یا 2 بوده میگفتیم باشه راست میگن .چرا این 12 سرور کسی اشتباه نکرده؟؟ پس بستگی به دقت نفر داره که چه برداشتی از نوشته ها بکنه.
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]آقای مدیر انجمن در حال نظاره کردنه خوهشا بیا جواب این دوستانو بده. باید کتیبه بهشون برگردونده بشه. خوب دارن راست میگن دیگه.این همه زحمت بکش پول خرج کن آخرش با اینکه کتیبه رو بزنی دستت بهش نرسه.واقعا که بعضی ها هم اومدن دارن کلاس زبان فارسی دارن راه میندارن انصاف هم واقعا خوب چیزیه[/div][/quote]
اون قبول نیس من که قانع نشدم با اون جواب دوستان شما قانع شدید؟ مدیر مگه جواب داده راهنما روکپی کرده گذاشته اینجا واسلام[/div][/quote]
دوست عزیز الان 13 سرور گذشته.اگه سرور 1 یا 2 بوده میگفتیم باشه راست میگن .چرا این 12 سرور کسی اشتباه نکرده؟؟ پس بستگی به دقت نفر داره که چه برداشتی از نوشته ها بکنه.
اون چیزی که مدیر گذاشته جواب سوال ما نبوده
انشالا برمیگرده جواب کامل رو میگه شما خودتو اذیت نکن
من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]آقای مدیر انجمن در حال نظاره کردنه خوهشا بیا جواب این دوستانو بده. باید کتیبه بهشون برگردونده بشه. خوب دارن راست میگن دیگه.این همه زحمت بکش پول خرج کن آخرش با اینکه کتیبه رو بزنی دستت بهش نرسه.واقعا که بعضی ها هم اومدن دارن کلاس زبان فارسی دارن راه میندارن انصاف هم واقعا خوب چیزیه[/div][/quote]
جوابو فکر کنم 2 بار از طرف مدیر انجمن درج شده.بگردی پیدا میکنی[/div][/quote]
ما خودمون اذیت نمیکنم دیگران دارن اذیت میکنن
[quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]آقای مدیر انجمن در حال نظاره کردنه خوهشا بیا جواب این دوستانو بده. باید کتیبه بهشون برگردونده بشه. خوب دارن راست میگن دیگه.این همه زحمت بکش پول خرج کن آخرش با اینکه کتیبه رو بزنی دستت بهش نرسه.واقعا که بعضی ها هم اومدن دارن کلاس زبان فارسی دارن راه میندارن انصاف هم واقعا خوب چیزیه[/div][/quote]
جوابو فکر کنم 2 بار از طرف مدیر انجمن درج شده.بگردی پیدا میکنی[/div][/quote]
[/div][/quote]
ما خودمون اذیت نمیکنم دیگران دارن اذیت میکنن;)
بابا دقت باشه شما راست میگی من کلا نمیفهمم ولی کلا به نتیجه ای نخاهیم رسید والسلام هی روزگار آدما چقد با دقت شدن
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]آقای مدیر انجمن در حال نظاره کردنه خوهشا بیا جواب این دوستانو بده. باید کتیبه بهشون برگردونده بشه. خوب دارن راست میگن دیگه.این همه زحمت بکش پول خرج کن آخرش با اینکه کتیبه رو بزنی دستت بهش نرسه.واقعا که بعضی ها هم اومدن دارن کلاس زبان فارسی دارن راه میندارن انصاف هم واقعا خوب چیزیه[/div][/quote]
اون قبول نیس من که قانع نشدم با اون جواب دوستان شما قانع شدید؟ مدیر مگه جواب داده راهنما روکپی کرده گذاشته اینجا واسلام[/div][/quote]
دوست عزیز الان 13 سرور گذشته.اگه سرور 1 یا 2 بوده میگفتیم باشه راست میگن .چرا این 12 سرور کسی اشتباه نکرده؟؟ پس بستگی به دقت نفر داره که چه برداشتی از نوشته ها بکنه.[/div][/quote]
بابا دقت:lol::lol::lol: باشه شما راست میگی من کلا نمیفهمم ولی کلا به نتیجه ای نخاهیم رسید والسلام هی روزگار آدما چقد با دقت شدن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.