دقیقا من نمیگم جوابشون اشتباه بوده ، بلکه درست بوده که در زمان تخریب خزانه باید شرایط مهیا باشه و ما هم فراهم کردیم .. ولی اگر توجه کنید سوال اول من تا جایی که نوشتم :
سوال دوم تموم نشده بوده و این پاسخ پشتیبانی بیانگر همون چیزیه که بارها تکرار کردم .
houran
arte
آخه من قربون اون قد و بالات ، دیگه چطوری باید بپرسم ؟ هر دو مورد رو پرسیدم ، هم زمان زدن و هم زمان ورود ! اگر از نظر پشتیبانی زمان ورود هم کلید لازم بود میگفت هر دو زمان !!! نمیگفت زمان تخریب . درسته ؟
houran
آرته جان تشکر کردی که از پشتیبان ته پیامت که
جواب خلاصه همینه دیگه ... بعدشم بنده خدا گفته شما نپرسیدی حتما بقیه شو بلتی
خب داداش من اگه سوالی بود همونجا میپرسیدی شرایطشو خب اینقد داستان نداشتیم الان اینجا
اینو خب راست میگی ... ولی قبول کن که جوابی که به شما هم اشتباه نبوده. قبول داری ؟
ضمن اینکه من نوشته های قبلیتو توی انجمن خوندم و میدونم که بازی بلدی - ولی اتفاقه و می افته
این مطلب در 1392/02/04 17:33:31 نوشته شده است و در 1392/02/04 17:34:03 ویرایش شده است .
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
دقیقا من نمیگم جوابشون اشتباه بوده ، بلکه درست بوده که در زمان تخریب خزانه باید شرایط مهیا باشه و ما هم فراهم کردیم .. ولی اگر توجه کنید سوال اول من تا جایی که نوشتم : [b]سوال دوم[/b] تموم نشده بوده و این پاسخ پشتیبانی بیانگر همون چیزیه که بارها تکرار کردم .
[quote][div][b]houran[/b][/div][div][quote][div][b]arte[/b][/div][div]آخه من قربون اون قد و بالات ، دیگه چطوری باید بپرسم ؟ هر دو مورد رو پرسیدم ، هم زمان زدن و هم زمان ورود ! اگر از نظر پشتیبانی زمان ورود هم کلید لازم بود میگفت هر دو زمان !!! نمیگفت زمان تخریب . درسته ؟
[quote][div][b]houran[/b][/div][div]آرته جان تشکر کردی که از پشتیبان ته پیامت که :) :)
جواب خلاصه همینه دیگه ... بعدشم بنده خدا گفته شما نپرسیدی حتما بقیه شو بلتی
خب داداش من اگه سوالی بود همونجا میپرسیدی شرایطشو خب اینقد داستان نداشتیم الان اینجا[/div][/quote]
[/div][/quote]
اینو خب راست میگی ... ولی قبول کن که جوابی که به شما هم اشتباه نبوده. قبول داری ؟
ضمن اینکه من نوشته های قبلیتو توی انجمن خوندم و میدونم که بازی بلدی - ولی اتفاقه و می افته :|:arrow:[/div][/quote]