[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من متولد 85 هستم[/div][/quote]
از کی بازیو شروع کردی ؟[/div][/quote]
از ۸.۵ ماه قبل شروع کرده[/div][/quote]
سابقه رو نگاه کن[/div][/quote]
خب ۸۵ سال قبل[/div][/quote]
۸۵ چیه آقا
عیبه [/div][/quote]
والا حالشون خوب نیست اینا
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div]تو پونزده ام
آبان[/div][/quote]
تو دو ماه از من بزرگ تری:)[/div][/quote]
من ۸۳ ام توهم؟[/div][/quote]
تو ۸۲ مگه نیستی؟
چه جور تو کلا نهمی؟[/div][/quote]
جهش[/div][/quote]
وای کلاس چندمو جهشی خوندی؟
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من متولد 85 هستم[/div][/quote]
۸۵ چیه آقا
عیبه [/div][/quote]
خب چیکار کنم از سال ۸۵ میشناسیم همو
خب همینو بگو نه ۸۵ ساله با همیم یعنی فامیلاشی؟ آخه سال ۸۵ اومده به دنیا
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من متولد 85 هستم[/div][/quote]
۸۵ چیه آقا
عیبه [/div][/quote]
خب چیکار کنم از سال ۸۵ میشناسیم همو[/div][/quote]
خب همینو بگو نه ۸۵ ساله با همیم یعنی فامیلاشی؟ آخه سال ۸۵ اومده به دنیا
من یه سال آمادگی نرفتم
مستقیم رفتم کلاس اول دبستان
بعد سال سوم رو که خوندم بهم گفتن اگه جهشی نزنی باید دو بار بشینی سال سوم رو بخونی
یعنی دوبار چهارم رو خوندی؟
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div]من یه سال آمادگی نرفتم
بعد سال سوم رو که خوندم بهم گفتن اگه جهشی نزنی باید دو بار بشینی سال سوم رو بخونی[/div][/quote]
من یه سال آمادگی نرفتم
بعد سال سوم رو که خوندم بهم گفتن اگه جهشی نزنی باید دو بار بشینی سال سوم رو بخونی
نوچ ق
قرار بود سوم رو دوبار بخونم
که یه بارشو جهش زدم
call me psycho
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div]من یه سال آمادگی نرفتم
بعد سال سوم رو که خوندم بهم گفتن اگه جهشی نزنی باید دو بار بشینی سال سوم رو بخونی[/div][/quote]
یعنی دوبار چهارم رو خوندی؟[/div][/quote]
نوچ ق
قرار بود سوم رو دوبار بخونم
که یه بارشو جهش زدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.