[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من متولد 85 هستم[/div][/quote]
از کی بازیو شروع کردی ؟[/div][/quote]
از ۸.۵ ماه قبل شروع کرده[/div][/quote]
سابقه رو نگاه کن[/div][/quote]
خب ۸۵ سال قبل
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من متولد 85 هستم[/div][/quote]
راست میگی ؟ همو میشناسین مگه؟[/div][/quote]
ما و آقا مهدی خاطره ها داریم از سال ۸۵
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من متولد 85 هستم[/div][/quote]
خب ۸۵ سال قبل[/div][/quote]
جان ؟ داداش چی میگی؟
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من متولد 85 هستم[/div][/quote]
راست میگی ؟ همو میشناسین مگه؟[/div][/quote]
ما و آقا مهدی خاطره ها داریم از سال ۸۵[/div][/quote]
خوبی؟ من که متوجه نمیشم
سلام و درود به همه اعضا انجمن و مدیران محترم
خب،هرکس تو این پست سنشو می نویسه اگه سن ها برابر بود ماهم بنویسید اگر ماهم برابر بود روزم بنویسید. فقط راستشو بنویسید
کسی هم دوست نداره مجبور نیست
اگه همچین پستی بوده الان احیا می کنم اگه هم نه که نه
با تشکر: کورش۹۵۷۳
۱۳۶۸ اردیبهشت
شغل خوب دارم
خونه دارم
اماده تشکیل خانواده
بیا پیوی
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
[quote][div][b]sajad0001[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]سلام و درود به همه اعضا انجمن و مدیران محترم :P
خب،هرکس تو این پست سنشو می نویسه اگه سن ها برابر بود ماهم بنویسید اگر ماهم برابر بود روزم بنویسید. فقط راستشو بنویسید
کسی هم دوست نداره مجبور نیست :arrow:
با تشکر: کورش۹۵۷۳[/div][/quote]
۱۳۶۸ اردیبهشت
شغل خوب دارم
خونه دارم
اماده تشکیل خانواده :D[/div][/quote]
بیا پیوی
سلام و درود به همه اعضا انجمن و مدیران محترم
کسی هم دوست نداره مجبور نیست
با تشکر: کورش۹۵۷۳
۱۳۶۸ اردیبهشت
شغل خوب دارم
خونه دارم
اماده تشکیل خانواده
بیا پیوی
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
[quote][div][b]sajad0001[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]سلام و درود به همه اعضا انجمن و مدیران محترم :P
کسی هم دوست نداره مجبور نیست :arrow:
با تشکر: کورش۹۵۷۳[/div][/quote]
۱۳۶۸ اردیبهشت
شغل خوب دارم
خونه دارم
اماده تشکیل خانواده :D[/div][/quote]
بیا پیوی
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div]تو پونزده ام
آبان[/div][/quote]
تو دو ماه از من بزرگ تری:)[/div][/quote]
من ۸۳ ام توهم؟
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div]تو پونزده ام
آبان[/div][/quote]
من ۸۳ ام توهم؟[/div][/quote]
تو ۸۲ مگه نیستی؟
چه جور تو کلا نهمی؟
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div]تو پونزده ام
آبان[/div][/quote]
من ۸۳ ام توهم؟[/div][/quote]
تو ۸۲ مگه نیستی؟
چه جور تو کلا نهمی؟[/div][/quote]
جهش
خب ۸۵ سال قبل[/div][/quote]
۸۵ چیه آقا
عیبه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.