اره واسه منم پیش اومد اول سرور ای قبلی دورانی که با اس شماره گذاری میشد 6 ک نیرو روز سوم بازی تلف شد سر یه ابادی
با اس شماره گزاری نمیشد ،خب. پیشوند اس رو روی شمارش میزاشتن یعنی قبل شمارش میگفتن s مثلا اولین سرور رو میگفتن s1
اخه دقیقا یادم نیست کدوم سرور بود فقط یادمه دورانی بود که با اس شماره گذاری میشد چون دبلیو ها رو اکثرا درگیر درس و کنکور بودم بازی نکردم
.
[quote][div][b]hoodoor[/b][/div][div][quote][div][b]mrmamad021[/b][/div][div][quote][div][b]hoodoor[/b][/div][div]اره واسه منم پیش اومد اول سرور ای قبلی دورانی که با اس شماره گذاری میشد 6 ک نیرو روز سوم بازی تلف شد سر یه ابادی[/div][/quote]
با اس شماره گزاری نمیشد ،خب. پیشوند اس رو روی شمارش میزاشتن یعنی قبل شمارش میگفتن s مثلا اولین سرور رو میگفتن s1[/div][/quote]
اخه دقیقا یادم نیست کدوم سرور بود فقط یادمه دورانی بود که [b]با اس شماره گذاری میشد[/b] چون دبلیو ها رو اکثرا درگیر درس و کنکور بودم بازی نکردم[/div][/quote]
:icon_2:
اره واسه منم پیش اومد اول سرور ای قبلی دورانی که با اس شماره گذاری میشد 6 ک نیرو روز سوم بازی تلف شد سر یه ابادی
با اس شماره گزاری نمیشد ،خب. پیشوند اس رو روی شمارش میزاشتن یعنی قبل شمارش میگفتن s مثلا اولین سرور رو میگفتن s1
اخه دقیقا یادم نیست کدوم سرور بود فقط یادمه دورانی بود که با اس شماره گذاری میشد چون دبلیو ها رو اکثرا درگیر درس و کنکور بودم بازی نکردم
اره داداش ما بچه درس خون بودیم
این مطلب در 1397/05/08 02:13:02 نوشته شده است و در 1397/05/08 02:13:10 ویرایش شده است .
[quote][div][b]mrmamad021[/b][/div][div][quote][div][b]hoodoor[/b][/div][div][quote][div][b]mrmamad021[/b][/div][div][quote][div][b]hoodoor[/b][/div][div]اره واسه منم پیش اومد اول سرور ای قبلی دورانی که با اس شماره گذاری میشد 6 ک نیرو روز سوم بازی تلف شد سر یه ابادی[/div][/quote]
با اس شماره گزاری نمیشد ،خب. پیشوند اس رو روی شمارش میزاشتن یعنی قبل شمارش میگفتن s مثلا اولین سرور رو میگفتن s1[/div][/quote]
اخه دقیقا یادم نیست کدوم سرور بود فقط یادمه دورانی بود که [b]با اس شماره گذاری میشد[/b] چون دبلیو ها رو اکثرا درگیر درس و کنکور بودم بازی نکردم[/div][/quote]
:icon_2:[/div][/quote]
اره داداش ما بچه درس خون بودیم:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
اره داداش ما بچه درس خون بودیم
عجب
call me psycho
[quote][div][b]hoodoor[/b][/div][div][quote][div][b]mrmamad021[/b][/div][div][quote][div][b]hoodoor[/b][/div][div][quote][div][b]mrmamad021[/b][/div][div][quote][div][b]hoodoor[/b][/div][div]اره واسه منم پیش اومد اول سرور ای قبلی دورانی که با اس شماره گذاری میشد 6 ک نیرو روز سوم بازی تلف شد سر یه ابادی[/div][/quote]
:icon_2:[/div][/quote]
اره داداش ما بچه درس خون بودیم:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
عجب
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.