[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]نا امید نشو [/div][/quote]
اینجا هم هستی ک :lol:[/div][/quote]
با رفیق من درست صحبت کن:icon_6:[/div][/quote]
جرم که نیس! نه خودت هیچ جا نیستی!
جونم امیر:icon_1:
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]نا امید نشو [/div][/quote]
جونم امیر:icon_1:[/div][/quote]
:icon_1:
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]نا امید نشو [/div][/quote]
:icon_1:[/div][/quote]
متوجه نشدم
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]نا امید نشو [/div][/quote]
متوجه نشدم[/div][/quote]
طوری نیست :lol:
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]نا امید نشو [/div][/quote]
متوجه نشدم[/div][/quote]
طوری نیست :lol:[/div][/quote]
:icon_6:
تا حالا براتون پیش اومده... اگثر واحه های بازی حداقل نیروی که دارن حول حوش ۲۹۰تا۳۰۰تا هستش. و میشه براحتی حتی با ۵۰۰تا نیرو با قدرت هجومی کم و یه قهرمان نمره صفر هجومی تسخیر کرد...
حالا اصل موضوع. من با یه قهرمان هجومی۱۰.و ۳۰۰۰تا نیرو زدم و کل نیروهام تلف شد... این جه وضعیتی خب. حالا من اول بازی چطوری جایگیزین نیرو کنم... پیشنهادتون دوستان چیه!؟؟؟
سرور چندی اسم اکت چیه
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]mrmamad021[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div]تا حالا براتون پیش اومده... اگثر واحه های بازی حداقل نیروی که دارن حول حوش ۲۹۰تا۳۰۰تا هستش. و میشه براحتی حتی با ۵۰۰تا نیرو با قدرت هجومی کم و یه قهرمان نمره صفر هجومی تسخیر کرد...
حالا اصل موضوع. من با یه قهرمان هجومی۱۰.و ۳۰۰۰تا نیرو زدم و کل نیروهام تلف شد... این جه وضعیتی خب. حالا من اول بازی چطوری جایگیزین نیرو کنم... پیشنهادتون دوستان چیه!؟؟؟[/div][/quote]
سرور چندی اسم اکت چیه[/div][/quote]
:|
تا حالا براتون پیش اومده... اگثر واحه های بازی حداقل نیروی که دارن حول حوش ۲۹۰تا۳۰۰تا هستش. و میشه براحتی حتی با ۵۰۰تا نیرو با قدرت هجومی کم و یه قهرمان نمره صفر هجومی تسخیر کرد...
حالا اصل موضوع. من با یه قهرمان هجومی۱۰.و ۳۰۰۰تا نیرو زدم و کل نیروهام تلف شد... این جه وضعیتی خب. حالا من اول بازی چطوری جایگیزین نیرو کنم... پیشنهادتون دوستان چیه!؟؟؟
اگه سرور گلد بوده که باید بگم خسته نباشی
سرور جدیده
یعنی نمیدونین یه تغییراتی رخ میده باید قبلش مطمئن شین؟
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div]تا حالا براتون پیش اومده... اگثر واحه های بازی حداقل نیروی که دارن حول حوش ۲۹۰تا۳۰۰تا هستش. و میشه براحتی حتی با ۵۰۰تا نیرو با قدرت هجومی کم و یه قهرمان نمره صفر هجومی تسخیر کرد...
حالا اصل موضوع. من با یه قهرمان هجومی۱۰.و ۳۰۰۰تا نیرو زدم و کل نیروهام تلف شد... این جه وضعیتی خب. حالا من اول بازی چطوری جایگیزین نیرو کنم... پیشنهادتون دوستان چیه!؟؟؟[/div][/quote]
اگه سرور گلد بوده که باید بگم خسته نباشی
سرور جدیده
یعنی نمیدونین یه تغییراتی رخ میده باید قبلش مطمئن شین؟
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]نا امید نشو [/div][/quote]
متوجه نشدم[/div][/quote]
جمله [b]با رفیق من درست صحبت کن[/b] منظورم بود.
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]نا امید نشو [/div][/quote]
متوجه نشدم[/div][/quote]
جمله [b]با رفیق من درست صحبت کن[/b] منظورم بود.[/div][/quote]
صحیح
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]نا امید نشو [/div][/quote]
متوجه نشدم[/div][/quote]
جمله [b]با رفیق من درست صحبت کن[/b] منظورم بود.[/div][/quote]
صحیح[/div][/quote]
:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.