سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم
بیا این خرابه رو شادش کن ... دل غمگینمو آبادش کن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:[/div][/quote]
بیا این خرابه رو شادش کن ... دل غمگینمو آبادش کن[/div][/quote]
:icon_4:
سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:[/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
:icon_2::icon_4::icon_6:
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:[/div][/quote]
:icon_2::icon_4::icon_6:[/div][/quote]
:|:|:|
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:[/div][/quote]
:|:|:|[/div][/quote]
:icon_7::icon_7::icon_10::icon_10::icon_14::icon_13:
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:[/div][/quote]
:|:|:|[/div][/quote]
:icon_7::icon_7::icon_10::icon_10::icon_14::icon_13:[/div][/quote]
:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.