سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:
سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم
سلام چه خوب
حداقل خودتو معرفی میکردی
ehsan
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:[/div][/quote]
سلام چه خوب :P
حداقل خودتو معرفی میکردی :|
بیا این خرابه رو شادش کن ... دل غمگینمو آبادش کن
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:[/div][/quote]
بیا این خرابه رو شادش کن ... دل غمگینمو آبادش کن
حرف از سربازی زدی دلم گرفت من برج 6 تکو تنها میخوام برم خدمت خیلی ناراحتم که دیگه عصر پادشاهان رو نمیبینم . خوش بحالت برا تو تمومه ...
این مطلب در 1396/05/23 08:56:34 نوشته شده است و در 1396/05/23 08:58:35 ویرایش شده است .
mohammad sardar
شروع سرور : s32
پایان : هر چی خدا بخواد فعلا هستیم
Telegram : @mohammad_sardar
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::(:(:(:(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
حرف از سربازی زدی دلم گرفت من برج 6 تکو تنها میخوام برم خدمت خیلی ناراحتم که دیگه عصر پادشاهان رو نمیبینم . خوش بحالت برا تو تمومه ...
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
حال الانتو من توسرور W3 داشتم ایشالا اوکی میشه زودبرمیگردی .... یا یجایی خدمت میکنی ک بکوب انجمن باشی ...
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::(:(:(:(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
حال الانتو من توسرور W3 داشتم ایشالا اوکی میشه زودبرمیگردی .... یا یجایی خدمت میکنی ک بکوب انجمن باشی ... ;)
حال الانتو من توسرور W3 داشتم ایشالا اوکی میشه زودبرمیگردی .... یا یجایی خدمت میکنی ک بکوب انجمن باشی ...
انشالله . ولی شانس نداریم که میفتیم 0 کرمان ... اونجا مگه میشه گوشی برد چجوری بازی کنم . 2 ماه اموزشی باید برم بعد 18 ماه هم خدمت کنم .
mohammad sardar
شروع سرور : s32
پایان : هر چی خدا بخواد فعلا هستیم
Telegram : @mohammad_sardar
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
حال الانتو من توسرور W3 داشتم ایشالا اوکی میشه زودبرمیگردی .... یا یجایی خدمت میکنی ک بکوب انجمن باشی ... ;)[/div][/quote]
انشالله . ولی شانس نداریم که میفتیم 0 کرمان ... اونجا مگه میشه گوشی برد چجوری بازی کنم . 2 ماه اموزشی باید برم بعد 18 ماه هم خدمت کنم . :cry::cry::cry:
انشالله . ولی شانس نداریم که میفتیم 0 کرمان ... اونجا مگه میشه گوشی برد چجوری بازی کنم . 2 ماه اموزشی باید برم بعد 18 ماه هم خدمت کنم .
داداش به هرچی فک کنی چه خوب چ بد سرت میاد.... جایی ک من خدمت کردم نمیتونی تصور کنی هنوزم باورم نمیشه چنین جاهایی وجود داره ... 9 کیلومتر پیاده روی تو برف تا برسی پاسگاه مرزیت ک بیشترتو خاک ترکیست تا ایران.... بخاطره بدی آب و هوا 61 روز حموم نتونی بری... خوراکت ک دیگ هیچی ... هرشب کمین هرروز پست ... ب فکره زنده موندنی نه زندگی کردن... البته هرکی قده ظرفیتش بهش اتک میخوره ... اگ بتونه دبوارکنه مدال مدافع میگیره اگ نتونه هم ... افسوس این زندگی سرور بعدی نداره تا جبرانش کنیم...
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]سلام منم از 94 رفتم خدمت یه ماه دیگ تمومه ایشالا میبینمتون.... اینبار بچه هاروهم جمع میکنیم یه کودتای شیرین راه میندازیم :icon_10::icon_12::icon_14::icon_11:[/div][/quote]
حال الانتو من توسرور W3 داشتم ایشالا اوکی میشه زودبرمیگردی .... یا یجایی خدمت میکنی ک بکوب انجمن باشی ... ;)[/div][/quote]
انشالله . ولی شانس نداریم که میفتیم 0 کرمان ... اونجا مگه میشه گوشی برد چجوری بازی کنم . 2 ماه اموزشی باید برم بعد 18 ماه هم خدمت کنم . :cry::cry::cry:[/div][/quote]
داداش به هرچی فک کنی چه خوب چ بد سرت میاد.... جایی ک من خدمت کردم نمیتونی تصور کنی هنوزم باورم نمیشه چنین جاهایی وجود داره ... 9 کیلومتر پیاده روی تو برف تا برسی پاسگاه مرزیت ک بیشترتو خاک ترکیست تا ایران.... بخاطره بدی آب و هوا 61 روز حموم نتونی بری... خوراکت ک دیگ هیچی ... هرشب کمین هرروز پست ... ب فکره زنده موندنی نه زندگی کردن... البته هرکی قده ظرفیتش بهش اتک میخوره ... اگ بتونه دبوارکنه مدال مدافع میگیره اگ نتونه هم ... افسوس این زندگی سرور بعدی نداره تا جبرانش کنیم...;);):roll::icon_1::arrow:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.