بهش فکر می کنه چون عصمت گفت بهار نیومده ما گفتیم نه الان تو اومدی اونم به اون فکر می کنه
الان دارم فک میکنم که عصمت کی گفته؟
صفحه 41 سوال جواب گفت
اها ممنونم
خواهش
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]به عصمت فکر می کنم[/div][/quote]
به اینکه چرا بهش فک میکنی؟[/div][/quote]
بهش فکر می کنه چون عصمت گفت بهار نیومده ما گفتیم نه الان تو اومدی اونم به اون فکر می کنه :icon_5::icon_5:[/div][/quote]
الان دارم فک میکنم که عصمت کی گفته؟[/div][/quote]
صفحه 41 سوال جواب گفت [/div][/quote]
اها ممنونم[/div][/quote]
خواهش
به اینکه هروقت فکر می کنم که امیدی هست یه ضریه شدیدی می خورم و می فهمم هیچ امیدی نیست به اینکه اصلا چرا زنده ام؟
به اینکه چرا یهو همه چی خراب شد به اینکه آیا همه چی میاد سر جای اولش؟ به اینکه چقدر تنهام به اینکه هیچ * منو درک نمی کنه
ن
به اینکه هروقت فکر می کنم که امیدی هست یه ضریه شدیدی می خورم و می فهمم هیچ امیدی نیست به اینکه اصلا چرا زنده ام؟:|
به اینکه چرا یهو همه چی خراب شد به اینکه آیا همه چی میاد سر جای اولش؟ به اینکه چقدر تنهام:( به اینکه هیچ کس منو درک نمی کنه:|:(
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.