بهش فکر می کنه چون عصمت گفت بهار نیومده ما گفتیم نه الان تو اومدی اونم به اون فکر می کنه
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]به عصمت فکر می کنم[/div][/quote]
به اینکه چرا بهش فک میکنی؟[/div][/quote]
بهش فکر می کنه چون عصمت گفت بهار نیومده ما گفتیم نه الان تو اومدی اونم به اون فکر می کنه :icon_5::icon_5:
بهش فکر می کنه چون عصمت گفت بهار نیومده ما گفتیم نه الان تو اومدی اونم به اون فکر می کنه
الان دارم فک میکنم که عصمت کی گفته؟
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]به عصمت فکر می کنم[/div][/quote]
بهش فکر می کنه چون عصمت گفت بهار نیومده ما گفتیم نه الان تو اومدی اونم به اون فکر می کنه :icon_5::icon_5:[/div][/quote]
صفحه 41 سوال جواب گفت
[quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]به عصمت فکر می کنم[/div][/quote]
بهش فکر می کنه چون عصمت گفت بهار نیومده ما گفتیم نه الان تو اومدی اونم به اون فکر می کنه :icon_5::icon_5:[/div][/quote]
الان دارم فک میکنم که عصمت کی گفته؟[/div][/quote]
صفحه 41 سوال جواب گفت
صفحه 41 سوال جواب گفت
اها ممنونم
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahar12345[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div]به عصمت فکر می کنم[/div][/quote]
الان دارم فک میکنم که عصمت کی گفته؟[/div][/quote]
صفحه 41 سوال جواب گفت [/div][/quote]
اها ممنونم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.