همیشه نباید آدم بده داستان تنها باشه این رو یادت بمونه
آدم بده تنها میشه.
[quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div]به این فک میکنم که جوابش مثبته یا نه:roll:[/div][/quote]
رل زدی؟:icon_4:[/div][/quote]
تازگیا آره[/div][/quote]
تو آدم نمیشی نه؟[/div][/quote]
آدم رو که بودم ولی خوب بشه نیستم:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
آدم بده داستان عاشق شده;):icon_4:[/div][/quote]
همیشه نباید آدم بده داستان تنها باشه این رو یادت بمونه:icon_13:[/div][/quote]
آدم بده تنها میشه.
همیشه نباید آدم بده داستان تنها باشه این رو یادت بمونه
آدم بده تنها میشه.
فیلا که آدم بده سرش شلوغه
نقاشیم خوب نیست ولی خوب بلدم
دور بعضیارو خط بکشم
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div]به این فک میکنم که جوابش مثبته یا نه:roll:[/div][/quote]
رل زدی؟:icon_4:[/div][/quote]
تازگیا آره[/div][/quote]
تو آدم نمیشی نه؟[/div][/quote]
آدم رو که بودم ولی خوب بشه نیستم:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
آدم بده داستان عاشق شده;):icon_4:[/div][/quote]
همیشه نباید آدم بده داستان تنها باشه این رو یادت بمونه:icon_13:[/div][/quote]
آدم بده تنها میشه.[/div][/quote]
فیلا که آدم بده سرش شلوغه:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.