[quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div]به این فک میکنم که جوابش مثبته یا نه:roll:[/div][/quote]
رل زدی؟:icon_4:[/div][/quote]
تازگیا آره[/div][/quote]
تو آدم نمیشی نه؟
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div]به این فک میکنم که جوابش مثبته یا نه:roll:[/div][/quote]
تازگیا آره[/div][/quote]
تو آدم نمیشی نه؟[/div][/quote]
آدم رو که بودم ولی خوب بشه نیستم:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:
[quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div]به این فک میکنم که جوابش مثبته یا نه:roll:[/div][/quote]
تازگیا آره[/div][/quote]
آدم رو که بودم ولی خوب بشه نیستم:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
آدم بده داستان عاشق شده;):icon_4:
همیشه نباید آدم بده داستان تنها باشه این رو یادت بمونه
نقاشیم خوب نیست ولی خوب بلدم
دور بعضیارو خط بکشم
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]ارشیاها[/b][/div][div]به این فک میکنم که جوابش مثبته یا نه:roll:[/div][/quote]
تازگیا آره[/div][/quote]
آدم رو که بودم ولی خوب بشه نیستم:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
آدم بده داستان عاشق شده;):icon_4:[/div][/quote]
همیشه نباید آدم بده داستان تنها باشه این رو یادت بمونه:icon_13:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.