ارین کیه تو تابیک قبلی یه چیزایی گفتی برای دوستی مناسب نیستمو این داستانا میشه دلیلشو بگی ؟
من رو میشناسی اصن ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]ارین کیه تو تابیک قبلی یه چیزایی گفتی برای دوستی مناسب نیستمو این داستانا میشه دلیلشو بگی ؟:icon_2:[/div][/quote]
من رو میشناسی اصن ؟:|
ارین کیه تو تابیک قبلی یه چیزایی گفتی برای دوستی مناسب نیستمو این داستانا میشه دلیلشو بگی ؟
من رو میشناسی اصن ؟
نه
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]ارین کیه تو تابیک قبلی یه چیزایی گفتی برای دوستی مناسب نیستمو این داستانا میشه دلیلشو بگی ؟:icon_2:[/div][/quote]
من رو میشناسی اصن ؟:|[/div][/quote]
نه
من رو میشناسی اصن ؟
نه
همون بهتر ندونی کی هستم
هدایت
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]ارین کیه تو تابیک قبلی یه چیزایی گفتی برای دوستی مناسب نیستمو این داستانا میشه دلیلشو بگی ؟:icon_2:[/div][/quote]
نه[/div][/quote]
همون بهتر ندونی کی هستم :|
من رو میشناسی اصن ؟
نه
همون بهتر ندونی کی هستم
وقتی یه حرف نامربوطی میزنی دلیلشم بیار یا جلوی جمع نگو اینقدر یعنی نمیفهمی یعنی
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]ارین کیه تو تابیک قبلی یه چیزایی گفتی برای دوستی مناسب نیستمو این داستانا میشه دلیلشو بگی ؟:icon_2:[/div][/quote]
نه[/div][/quote]
همون بهتر ندونی کی هستم :|[/div][/quote]
وقتی یه حرف نامربوطی میزنی دلیلشم بیار یا جلوی جمع نگو اینقدر یعنی نمیفهمی یعنی:roll:
من رو میشناسی اصن ؟
نه
همون بهتر ندونی کی هستم
وقتی یه حرف نامربوطی میزنی دلیلشم بیار یا جلوی جمع نگو اینقدر یعنی نمیفهمی یعنی
من که نظر شخصیم رو گفتم
نیما رو که میشناسی ؟
هدایت
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]ارین کیه تو تابیک قبلی یه چیزایی گفتی برای دوستی مناسب نیستمو این داستانا میشه دلیلشو بگی ؟:icon_2:[/div][/quote]
نه[/div][/quote]
همون بهتر ندونی کی هستم :|[/div][/quote]
وقتی یه حرف نامربوطی میزنی دلیلشم بیار یا جلوی جمع نگو اینقدر یعنی نمیفهمی یعنی:roll:[/div][/quote]
من که نظر شخصیم رو گفتم
نیما رو که میشناسی ؟
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]اره رفیقمه چطور ؟[/div][/quote]
قاعدتا باید آرین رو هم بشناسی [/div][/quote]
نه ارین نمیشناسم برا چی باید بشناسم اصلا ؟
هدایت
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]اره رفیقمه چطور ؟[/div][/quote]
قاعدتا باید آرین رو هم بشناسی [/div][/quote]
نه ارین نمیشناسم برا چی باید بشناسم اصلا ؟ [/div][/quote]
دوست نیما و مجی و علیرضا و... هستش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.