بعدم یه حا دیدم که گفنی رفیقم فروخته اکانتو نامردی کرده من یکی رو میشناسم خودش به بهونه دف خریدن زودتر از بقیه فروختو خودشو کشید کنار همون کسی که میگفت همه جوره بشتتم سکه بخوای سکه میزنم اکانت بخوای...
هر چی قصه داری بگو منم یه چند تابی روایت بلدم
1>0000000000000000..........
وقتی رسید ،
گفت؛ یا همه یا هیچ کس!!!!!
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]بعدم یه حا دیدم که گفنی رفیقم فروخته اکانتو نامردی کرده من یکی رو میشناسم خودش به بهونه دف خریدن زودتر از بقیه فروختو خودشو کشید کنار همون کسی که میگفت همه جوره بشتتم سکه بخوای سکه میزنم اکانت بخوای... [/div][/quote]
بعدم یه حا دیدم که گفنی رفیقم فروخته اکانتو نامردی کرده من یکی رو میشناسم خودش به بهونه دف خریدن زودتر از بقیه فروختو خودشو کشید کنار همون کسی که میگفت همه جوره بشتتم سکه بخوای سکه میزنم اکانت بخوای...
اینو نگی چی بگی ...
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]salm bakhtiari[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]بعدم یه حا دیدم که گفنی رفیقم فروخته اکانتو نامردی کرده من یکی رو میشناسم خودش به بهونه دف خریدن زودتر از بقیه فروختو خودشو کشید کنار همون کسی که میگفت همه جوره بشتتم سکه بخوای سکه میزنم اکانت بخوای... [/div][/quote]
هر چی قصه داری بگو منم یه چند تابی روایت بلدم [/div][/quote]
اینو نگی چی بگی ...
اینو نگی چی بگی ...
ارض کردم روایت از قصه کوتاهتره بجان عزیزم
این مطلب در 1395/09/18 03:43:54 نوشته شده است و در 1395/09/18 03:45:24 ویرایش شده است .
1>0000000000000000..........
وقتی رسید ،
گفت؛ یا همه یا هیچ کس!!!!!
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]salm bakhtiari[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]بعدم یه حا دیدم که گفنی رفیقم فروخته اکانتو نامردی کرده من یکی رو میشناسم خودش به بهونه دف خریدن زودتر از بقیه فروختو خودشو کشید کنار همون کسی که میگفت همه جوره بشتتم سکه بخوای سکه میزنم اکانت بخوای... [/div][/quote]
هر چی قصه داری بگو منم یه چند تابی روایت بلدم [/div][/quote]
اینو نگی چی بگی ...[/div][/quote]
ارض کردم روایت از قصه کوتاهتره بجان عزیزم
واسه یارو فیک گذاشتم. برداشته نامه با حرف رکیک که مادر و ابجی خودش لیاقتشو دارن . مینویسه
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]سما خانم چی شده مگه؟[/div][/quote]
واسه یارو فیک گذاشتم. برداشته نامه با حرف رکیک که مادر و ابجی خودش لیاقتشو دارن . مینویسه
گزارشش کن تا پدرشو در ... من یبار یکی این کارو کرد گزارشش کردم تا یه هفته دوهفته نبود .
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]سما خانم چی شده مگه؟[/div][/quote]
واسه یارو فیک گذاشتم. برداشته نامه با حرف رکیک که مادر و ابجی خودش لیاقتشو دارن . مینویسه[/div][/quote]
گزارشش کن تا پدرشو در ... من یبار یکی این کارو کرد گزارشش کردم تا یه هفته دوهفته نبود .:icon_4::icon_4::icon_4:
گزارشش کن تا پدرشو در ... من یبار یکی این کارو کرد گزارشش کردم تا یه هفته دوهفته نبود .
نه. ظاهرا مدیران ....... فحش عادت کردن به شنیدن... بازی برای اونا از ادما داخلش مهمتر و با ارزش تره
این مطلب در 1395/09/18 16:44:53 نوشته شده است و در 1395/09/18 16:53:47 ویرایش شده است .
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]سما خانم چی شده مگه؟[/div][/quote]
واسه یارو فیک گذاشتم. برداشته نامه با حرف رکیک که مادر و ابجی خودش لیاقتشو دارن . مینویسه[/div][/quote]
گزارشش کن تا پدرشو در ... من یبار یکی این کارو کرد گزارشش کردم تا یه هفته دوهفته نبود .:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
نه. ظاهرا مدیران ....... فحش عادت کردن به شنیدن... بازی برای اونا از ادما داخلش مهمتر و با ارزش تره
تا حالا شده با یکی تو بازی کرکری و کل کل بکنید!!؟؟
همه به اتفاق بله رو میگن.
اما متاسفانه اراذل اوباشی هستن که نامی که لایق خانواده و * و مادرش هستش رو بگه باید بن بشه.
شاید منم بن بشم خیالی نیست .
بنام میگم.....اقای لیدر اتحاد اذربایجان....padide1394
...... * و مادر و * و کارت هستش. عرضه نداری بازی نکن. تو که با یک فیک اسم ناموساتو بزبان میاری که همشون .......
چطوری میخوای بازی کنی.....
من بودم جات میزدم لهش میکردم جهنم کل سرور با کل نیرو هام لهش میکردم نتونستم بازم اکانت میخریدم میزدموالا این ادما تنها راه ادبشون اینه
خار کنکور
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div]تا حالا شده با یکی تو بازی کرکری و کل کل بکنید!!؟؟
همه به اتفاق بله رو میگن.
اما متاسفانه اراذل اوباشی هستن که نامی که لایق خانواده و خواهر و مادرش هستش رو بگه باید بن بشه.
شاید منم بن بشم خیالی نیست .
بنام میگم.....اقای لیدر اتحاد اذربایجان....padide1394
...... خواهر و مادر و کس و کارت هستش. عرضه نداری بازی نکن. تو که با یک فیک اسم ناموساتو بزبان میاری که همشون .......
چطوری میخوای بازی کنی.....
[/div][/quote]
من بودم جات میزدم لهش میکردم جهنم کل سرور با کل نیرو هام لهش میکردم نتونستم بازم اکانت میخریدم میزدم:mrgreen:والا این ادما تنها راه ادبشون اینه
1395/09/18 17:49:03
sama123
mohammadsinamohammadi
sama123
غول قرمز
سما خانم چی شده مگه؟
این مورد رو با پشتیبانی پیگیری کردیم.
این طور که شما می فرمایید نیست و رعایت اصول ادب و نزاکت و رعایت قوانین بازی از همه چیز مهمتر است.
موردی که شما به پشتیبانی گزارش داده اید، بررسی شده و همان موقع با بازیکن توهین کننده شدیدا برخورد شده است!
لطفا با این پستهای غیر واقعی ، ذهن کاربران رو نسبت به بازی خراب نکنید. همانطور که میدونید تشویش اذهان عمومی تخلفه و در صورت تکرار ممکنه اکانت شما غیر فعال بشه.
از این پس بیشتر دقت داشته باشید.
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]سما خانم چی شده مگه؟[/div][/quote]
گزارشش کن تا پدرشو در ... من یبار یکی این کارو کرد گزارشش کردم تا یه هفته دوهفته نبود .:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
نه. ظاهرا مدیران ....... فحش عادت کردن به شنیدن... بازی برای اونا از ادما داخلش مهمتر و با ارزش تره[/div][/quote]
این طور که شما می فرمایید نیست و رعایت اصول ادب و نزاکت و رعایت قوانین بازی از همه چیز مهمتر است.
موردی که شما به پشتیبانی گزارش داده اید، بررسی شده و همان موقع با بازیکن توهین کننده شدیدا برخورد شده است!
لطفا با این پستهای غیر واقعی ، ذهن کاربران رو نسبت به بازی خراب نکنید. همانطور که میدونید تشویش اذهان عمومی تخلفه و در صورت تکرار ممکنه اکانت شما غیر فعال بشه.
شما مگه فعالیت هم میکنید ؟
خوبی محمد ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]مدیرانجمن3[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]سما خانم چی شده مگه؟[/div][/quote]
نه. ظاهرا مدیران ....... فحش عادت کردن به شنیدن... بازی برای اونا از ادما داخلش مهمتر و با ارزش تره[/div][/quote]
از این پس بیشتر دقت داشته باشید.[/div][/quote]
شما مگه فعالیت هم میکنید ؟:P
خوبی محمد ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.