[quote]
چه فایده ای داره ؟؟؟ اونی که سرور 26 من زد egeal بودش ، خوب میزنه نیروهای تو رو هم میکشه ....
بعدش میاد تو رو غارت می کنه ... منم نمی تونم جلوی خودم بگیرم هی سکه می زنم که نتونن منابعم غارت کنن سکه هام خراب میشه
ولی سرور بعدی اگر از اول یکی باشه بهم بگه چیکار کنم .... باور کن کسی نمیتونه فارمم کنه
اسم اکانتم تو سرور 26 دختر پائیزی هستش نگاه کن ببین هنوز هست ؟
sama123
[quote]
ببین اگه حدف نشد رد حذفی بزن. نترس من که فارمم. ولی نیرو میدم کسی نتونه نزدیکت بشه
[/quote]mohammadsinamohammadi
[quote]
سرور بعد یعنی w7 اتحاد میزنم بیاین اتحاد سرور اخری که بازی میکنم بیاین مدالا و کتیبه ها مال ماس..
[/quote]mehrnaz_brave
[quote]
بیا پیش خودم. ببینم کی بهت حمله میزنه[/quot
سرور 26 حذف اکانت زدم ....
سما میشه خواهش کنم اگر سرور بعدی بازی کردی یه اتحاد بزنی منم ببری توی اون اتحاد .... پلیییییز
[/quote]sama123
mehrnaz_braveفکر کنم 10 تا سرور بازی کردم ، هر 10 تا هم فارم شدم اسم یادم نمونده چون مهاجم سر شناس نبوده است ، با کلی سکه که خرج کردم به وسط سرور هم نرسیدم ، بعضی ها رو که اینقدر نامردی بود حذف اکانت زدم ... در کل آرزوی اینکه یه سرور تا آخر فقط حضور داشته باشم بر دل بماننننند
بیا پیش خودم. ببینم کی بهت حمله میزنه
سرور 26 حذف اکانت زدم ....
سما میشه خواهش کنم اگر سرور بعدی بازی کردی یه اتحاد بزنی منم ببری توی اون اتحاد .... پلیییییز
سرور بعد یعنی w7 اتحاد میزنم بیاین اتحاد سرور اخری که بازی میکنم بیاین مدالا و کتیبه ها مال ماس..
ببین اگه حدف نشد رد حذفی بزن. نترس من که فارمم. ولی نیرو میدم کسی نتونه نزدیکت بشه
چه فایده ای داره ؟؟؟ اونی که سرور 26 من زد egeal بودش ، خوب میزنه نیروهای تو رو هم میکشه ....
بعدش میاد تو رو غارت می کنه ... منم نمی تونم جلوی خودم بگیرم هی سکه می زنم که نتونن منابعم غارت کنن سکه هام خراب میشه
ولی سرور بعدی اگر از اول یکی باشه بهم بگه چیکار کنم .... باور کن کسی نمیتونه فارمم کنه
اسم اکانتم تو سرور 26 دختر پائیزی هستش نگاه کن ببین هنوز هست ؟