mehrnaz_brave
فکر کنم 10 تا سرور بازی کردم ، هر 10 تا هم فارم شدم اسم یادم نمونده چون مهاجم سر شناس نبوده است ، با کلی سکه که خرج کردم به وسط سرور هم نرسیدم ، بعضی ها رو که اینقدر نامردی بود حذف اکانت زدم ... در کل آرزوی اینکه یه سرور تا آخر فقط حضور داشته باشم بر دل بماننننند
منم این طوری شدم بعضی ها نامردن میان میزنن بهشونم پیام میدی ولکن نیستن من که میگم این بازی نزنی میزننت
من یه سرور s3 این طوری شدم بقیش تا اخر رفتم این بازی خسته کننده برام شده باید اپدیت شه تا خوب بشه سرور w37 اخرین سرورمه اگه بازیش اپدیت نشه کمکم داره بازیکناشو عصر پادشاهان از دست میده اگه همینطوری پیش بره...
این مطلب در 1395/09/10 19:40:19 نوشته شده است و در 1395/09/10 19:42:30 ویرایش شده است .
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]mehrnaz_brave[/b][/div][div]فکر کنم 10 تا سرور بازی کردم ، هر 10 تا هم فارم شدم اسم یادم نمونده چون مهاجم سر شناس نبوده است ، با کلی سکه که خرج کردم به وسط سرور هم نرسیدم ، بعضی ها رو که اینقدر نامردی بود حذف اکانت زدم ... در کل آرزوی اینکه یه سرور تا آخر فقط حضور داشته باشم بر دل بماننننند :cry::cry:[/div][/quote]
منم این طوری شدم بعضی ها نامردن میان میزنن بهشونم پیام میدی ولکن نیستن من که میگم این بازی نزنی میزننت
من یه سرور s3 این طوری شدم بقیش تا اخر رفتم این بازی خسته کننده برام شده باید اپدیت شه تا خوب بشه سرور w37 اخرین سرورمه اگه بازیش اپدیت نشه کمکم داره بازیکناشو عصر پادشاهان از دست میده اگه همینطوری پیش بره...:icon_10: