کسی که بلد نباشه بازی کنه اول باید یاد بگیره چطور فارم نشه بعد به فکر متروکه باشه چون نیرویی نداره که متروکه بزنه به نظر من اول باید بالا بردن منابع تو چند روز اول رو یک مبتیدی یاد بگیره بعد نیرو سازی در مراحل بعد نقشه گردی یا فارم کردن متروکه ...
تو help آماتورها می تونن مشکلات اولیه اشونو حل کنند .. اما متروکه زدنی نکته داره .. که من خواستم تجربه امو در موردش بگم . حداقل بالای 6 نفرو دیدم که بلد نبودند چکار کنند .. اما مراحل اولیه بازی رو بلد بودند ..
آپدیت شدم !!
تو ورژن جدیدم ، خیلی ها تو زندگیم نیستن !!!
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]کسی که بلد نباشه بازی کنه اول باید یاد بگیره چطور فارم نشه بعد به فکر متروکه باشه چون نیرویی نداره که متروکه بزنه به نظر من اول باید بالا بردن منابع تو چند روز اول رو یک مبتیدی یاد بگیره بعد نیرو سازی در مراحل بعد نقشه گردی یا فارم کردن متروکه ...[/div][/quote]
تو help آماتورها می تونن مشکلات اولیه اشونو حل کنند .. اما متروکه زدنی نکته داره .. که من خواستم تجربه امو در موردش بگم . حداقل بالای 6 نفرو دیدم که بلد نبودند چکار کنند .. اما مراحل اولیه بازی رو بلد بودند ..
ببخشید آبجی ولی میشه بپرسم که شما چجوری 17000 جمعیت داری؟
ماکزیمومش 1333 تاس
جمعیت کل که مجموع جمعیت شهر هاست . ولی هر شهر میتونه ماکزیمم 1333 تا داشته باشه .
آپدیت شدم !!
تو ورژن جدیدم ، خیلی ها تو زندگیم نیستن !!!
[quote][div][b]alilili[/b][/div][div]ببخشید آبجی ولی میشه بپرسم که شما چجوری 17000 جمعیت داری؟
ماکزیمومش 1333 تاس[/div][/quote]
جمعیت کل که مجموع جمعیت شهر هاست . ولی هر شهر میتونه ماکزیمم 1333 تا داشته باشه .
ببخشید آبجی ولی میشه بپرسم که شما چجوری 17000 جمعیت داری؟
ماکزیمومش 1333 تاس
چند تا شهر داره استاااااااد
خار کنکور
[quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div][quote][div][b]alilili[/b][/div][div]ببخشید آبجی ولی میشه بپرسم که شما چجوری 17000 جمعیت داری؟
ماکزیمومش 1333 تاس[/div][/quote]
جمعیت کل که مجموع جمعیت شهر هاست . ولی هر شهر میتونه ماکزیمم 1333 تا داشته باشه .[/div][/quote]
چند تا شهر داره استاااااااد:mrgreen::icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.