کسی که بلد نباشه بازی کنه اول باید یاد بگیره چطور فارم نشه بعد به فکر متروکه باشه چون نیرویی نداره که متروکه بزنه به نظر من اول باید بالا بردن منابع تو چند روز اول رو یک مبتیدی یاد بگیره بعد نیرو سازی در مراحل بعد نقشه گردی یا فارم کردن متروکه ...
نظر خوبیه
میتونی بشینی درموردش کلیپ بسازی بزاری ویدانما
کلی جوایز نفیس بگیری
به عبارت دیگر به عمل کار برآید
خودتم یکم تجربه ات رو اشتراک بزاری چیزی ازت کم نمیشه
اسمان ابی بمان
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]کسی که بلد نباشه بازی کنه اول باید یاد بگیره چطور فارم نشه بعد به فکر متروکه باشه چون نیرویی نداره که متروکه بزنه به نظر من اول باید بالا بردن منابع تو چند روز اول رو یک مبتیدی یاد بگیره بعد نیرو سازی در مراحل بعد نقشه گردی یا فارم کردن متروکه ...[/div][/quote]
نظر خوبیه
کلی جوایز نفیس بگیری :icon_4:
به عبارت دیگر به عمل کار برآید :mrgreen:[/div][/quote]
خودتم یکم تجربه ات رو اشتراک بزاری چیزی ازت کم نمیشه:mrgreen:
کسی که بلد نباشه بازی کنه اول باید یاد بگیره چطور فارم نشه بعد به فکر متروکه باشه چون نیرویی نداره که متروکه بزنه به نظر من اول باید بالا بردن منابع تو چند روز اول رو یک مبتیدی یاد بگیره بعد نیرو سازی در مراحل بعد نقشه گردی یا فارم کردن متروکه ...
نظر خوبیه
کلی جوایز نفیس بگیری
خودتم یکم تجربه ات رو اشتراک بزاری چیزی ازت کم نمیشه
اون موقع به جرم اشاعه ی فساد و فحشا و منکرات بن میشم
...
[quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]کسی که بلد نباشه بازی کنه اول باید یاد بگیره چطور فارم نشه بعد به فکر متروکه باشه چون نیرویی نداره که متروکه بزنه به نظر من اول باید بالا بردن منابع تو چند روز اول رو یک مبتیدی یاد بگیره بعد نیرو سازی در مراحل بعد نقشه گردی یا فارم کردن متروکه ...[/div][/quote]
نظر خوبیه
خودتم یکم تجربه ات رو اشتراک بزاری چیزی ازت کم نمیشه:mrgreen:[/div][/quote]
اون موقع به جرم اشاعه ی فساد و فحشا و منکرات بن میشم :P
نظر خوبیه
کلی جوایز نفیس بگیری
این کار ... تنگ میخواد که من ندارم
این مطلب در 1395/07/29 18:23:01 نوشته شده است و در 1395/07/29 18:24:19 ویرایش شده است .
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]کسی که بلد نباشه بازی کنه اول باید یاد بگیره چطور فارم نشه بعد به فکر متروکه باشه چون نیرویی نداره که متروکه بزنه به نظر من اول باید بالا بردن منابع تو چند روز اول رو یک مبتیدی یاد بگیره بعد نیرو سازی در مراحل بعد نقشه گردی یا فارم کردن متروکه ...[/div][/quote]
نظر خوبیه
این کار ... تنگ میخواد که من ندارم :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.