چطوری مهدی؟ آخ آقا اینو من خیلی اذیتش میکردم بیا جلو یه بوست کنم از دلت در بیاد
والا یه عزیزی یادمه قدیما بهم میگفت فرق آدم احمق با آدم عاقل میدونی تو چیه؟ اینکه آدم عاقل از تجربیات بقیه استقاده میکنه و آدم احمق خودش میره و تجربه میکنه!
حالا نمیدونم احمق بودیم یا عاقل ولی خداییش کسی نبود این تجربه رو در اختیارم بزاره گفتم بگیم شاید بدرد کسی خورد
هیچ وقت فکرشم حتی نمیکردم مهدی که قوی بودن و موفق بودن توی بد اخلاقی و ضایع کردن بقیه و کل کل و اینجور چیزا تا به این حد میتونه که آدمو زمین بزنه
طوری که حتی دیگه نتونه پاشه از جاش!
فکر میکردم عین غارت بزی هستش و هرچی بیشتر ضعیف کشی کنی قوی و قوی تر میشی ولی اینجا ضعیف کشی بدتر آدمو ضعیف تر میکنه خیلی عجیب بود! راستش یادم نمیاد کل کلی رو باخته باشم ولی هرچی موفقیت توی این ضمینه بیشتر باشه خب آدم خیلی بدتز زمین میخوره
اول همه میخوان روتو کم کنن و بزننت زمین
بعد که نمیتونن و شکست میخورن فقط یه اتفاق میفته
دورت خالی خالی میشه
اینقدری که دیگه میشی فقط خودت و خودت
بیخیال اینا خودت چه خبر؟
تا جمعه بیشتر سر نمیزنم به انجمن
حالا یکم فکر کن شاید یادت بیاد مثلا به اخرین کل کلت
ببین این روحیت با ما سازگار نیس همون رهام سابق باش ما رو تو معذوریت قرار نداره
یادم نیس خداییش آخریشو
اواخر با تو امیر حسین و ساغر فقط کل کل میکردم تا اونجایی که یادمه
غریبه دیگه نبود
عابد یادته هنوز؟
آقا من اینم زیاد اذیت کردم یه معظرت خواهی از اینم بکنم من
بیخیالش بابا گذشته
این چه حرفیه دادا
اذیت کجا بود، سوژه خندمونو فراهم میکردی فقط
والا قضیه کل کلشو اصلا یادم نیست چی بود هرچیم فکر کردم یادم نیومد سر چی با جواد داشتم میبحثیدم
خلاصه ایشالا که همین که میگی بوده و سوژه خندتون بوده و مایه ی ناراحتیتون نبوده(غیر حالت کل کل حرف زدن چقدر سخته خداییش)
هرچی که بود به من که حداقل اون دوره خیلی خوش میگذشت یه عده ای ولی فکر کنم بهشون خوش نمیگذشت خواستیم حداقل بعد دو سال هم که شده یه اظهار ندامتی بکنیم دیگه
همشون پریدن اونا . فقط ما که از ته قلبمون دوست داریم باقی موندیم اینجا
یکی یه دسمال بیاره احساساتی شدم میخوام گریه کنم
eryha
نمیدونم چرا چیزایی که دوست داریم برای بقیه خاطره نمیشه و چیزایی که اصلا واسمون مهم نیست واسمون میشه خاطره برا بقی
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]edinho[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]edinho[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]edinho[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]edinho[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سلام رهام چقدر تغییر کردی چقدر فهمیده شدی
بهت نمیخوره رهام باشی[/div][/quote]
چطوری مهدی؟ آخ آقا اینو من خیلی اذیتش میکردم بیا جلو یه بوست کنم از دلت در بیاد :D
والا یه عزیزی یادمه قدیما بهم میگفت فرق آدم احمق با آدم عاقل میدونی تو چیه؟ اینکه آدم عاقل از تجربیات بقیه استقاده میکنه و آدم احمق خودش میره و تجربه میکنه!
حالا نمیدونم احمق بودیم یا عاقل ولی خداییش کسی نبود این تجربه رو در اختیارم بزاره گفتم بگیم شاید بدرد کسی خورد
هیچ وقت فکرشم حتی نمیکردم مهدی که قوی بودن و موفق بودن توی بد اخلاقی و ضایع کردن بقیه و کل کل و اینجور چیزا تا به این حد میتونه که آدمو زمین بزنه
طوری که حتی دیگه نتونه پاشه از جاش!
فکر میکردم عین غارت بزی هستش و هرچی بیشتر ضعیف کشی کنی قوی و قوی تر میشی ولی اینجا ضعیف کشی بدتر آدمو ضعیف تر میکنه خیلی عجیب بود!
[b]راستش یادم نمیاد کل کلی رو باخته باشم[/b] ولی هرچی موفقیت توی این ضمینه بیشتر باشه خب آدم خیلی بدتز زمین میخوره
اول همه میخوان روتو کم کنن و بزننت زمین
بعد که نمیتونن و شکست میخورن فقط یه اتفاق میفته
دورت خالی خالی میشه
اینقدری که دیگه میشی فقط خودت و خودت
بیخیال اینا خودت چه خبر؟
تا جمعه بیشتر سر نمیزنم به انجمن[/div][/quote]
حالا یکم فکر کن شاید یادت بیاد مثلا به اخرین کل کلت :D
ببین این روحیت با ما سازگار نیس همون رهام سابق باش ما رو تو معذوریت قرار نداره [/div][/quote]
یادم نیس خداییش آخریشو
اواخر با تو امیر حسین و ساغر فقط کل کل میکردم تا اونجایی که یادمه
غریبه دیگه نبود[/div][/quote]
این لینک کمکت میکنه یادت بیاد :roll: :roll: :roll:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/26192/%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88-w9?allreply_page=&ut=dXNlcnM&uti=584358
[/div][/quote]
عابد یادته هنوز؟
آقا من اینم زیاد اذیت کردم یه معظرت خواهی از اینم بکنم من
بیخیالش بابا گذشته[/div][/quote]
این چه حرفیه دادا
اذیت کجا بود، سوژه خندمونو فراهم میکردی فقط :roll:
:mrgreen:[/div][/quote]
والا قضیه کل کلشو اصلا یادم نیست چی بود هرچیم فکر کردم یادم نیومد سر چی با جواد داشتم میبحثیدم
خلاصه ایشالا که همین که میگی بوده و سوژه خندتون بوده و مایه ی ناراحتیتون نبوده(غیر حالت کل کل حرف زدن چقدر سخته خداییش)
هرچی که بود به من که حداقل اون دوره خیلی خوش میگذشت [b]یه عده ای ولی فکر کنم بهشون خوش نمیگذشت خواستیم حداقل بعد دو سال هم که شده یه اظهار ندامتی بکنیم دیگه[/b][/div][/quote]
همشون پریدن اونا . فقط ما که از ته قلبمون دوست داریم باقی موندیم اینجا :roll:
[/div][/quote]
یکی یه دسمال بیاره احساساتی شدم میخوام گریه کنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.