مهدی-098
سلام رهام چقدر تغییر کردی چقدر فهمیده شدی
بهت نمیخوره رهام باشی
چطوری مهدی؟ آخ آقا اینو من خیلی اذیتش میکردم بیا جلو یه بوست کنم از دلت در بیاد
والا یه عزیزی یادمه قدیما بهم میگفت فرق آدم احمق با آدم عاقل میدونی تو چیه؟ اینکه آدم عاقل از تجربیات بقیه استقاده میکنه و آدم احمق خودش میره و تجربه میکنه!
حالا نمیدونم احمق بودیم یا عاقل ولی خداییش کسی نبود این تجربه رو در اختیارم بزاره گفتم بگیم شاید بدرد کسی خورد
هیچ وقت فکرشم حتی نمیکردم مهدی که قوی بودن و موفق بودن توی بد اخلاقی و ضایع کردن بقیه و کل کل و اینجور چیزا تا به این حد میتونه که آدمو زمین بزنه
طوری که حتی دیگه نتونه پاشه از جاش!
فکر میکردم عین غارت بزی هستش و هرچی بیشتر ضعیف کشی کنی قوی و قوی تر میشی ولی اینجا ضعیف کشی بدتر آدمو ضعیف تر میکنه خیلی عجیب بود!
راستش یادم نمیاد کل کلی رو باخته باشم ولی هرچی موفقیت توی این ضمینه بیشتر باشه خب آدم خیلی بدتز زمین میخوره
اول همه میخوان روتو کم کنن و بزننت زمین
بعد که نمیتونن و شکست میخورن فقط یه اتفاق میفته
دورت خالی خالی میشه
اینقدری که دیگه میشی فقط خودت و خودت
بیخیال اینا خودت چه خبر؟
تا جمعه بیشتر سر نمیزنم به انجمن
این مطلب در 1395/07/26 15:18:38 نوشته شده است و در 1395/07/26 15:20:17 ویرایش شده است .
eryha
نمیدونم چرا چیزایی که دوست داریم برای بقیه خاطره نمیشه و چیزایی که اصلا واسمون مهم نیست واسمون میشه خاطره برا بقی
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سلام رهام چقدر تغییر کردی چقدر فهمیده شدی
بهت نمیخوره رهام باشی[/div][/quote]
چطوری مهدی؟ آخ آقا اینو من خیلی اذیتش میکردم بیا جلو یه بوست کنم از دلت در بیاد :D
والا یه عزیزی یادمه قدیما بهم میگفت فرق آدم احمق با آدم عاقل میدونی تو چیه؟ اینکه آدم عاقل از تجربیات بقیه استقاده میکنه و آدم احمق خودش میره و تجربه میکنه!
حالا نمیدونم احمق بودیم یا عاقل ولی خداییش کسی نبود این تجربه رو در اختیارم بزاره گفتم بگیم شاید بدرد کسی خورد
هیچ وقت فکرشم حتی نمیکردم مهدی که قوی بودن و موفق بودن توی بد اخلاقی و ضایع کردن بقیه و کل کل و اینجور چیزا تا به این حد میتونه که آدمو زمین بزنه
طوری که حتی دیگه نتونه پاشه از جاش!
فکر میکردم عین غارت بزی هستش و هرچی بیشتر ضعیف کشی کنی قوی و قوی تر میشی ولی اینجا ضعیف کشی بدتر آدمو ضعیف تر میکنه خیلی عجیب بود!
راستش یادم نمیاد کل کلی رو باخته باشم ولی هرچی موفقیت توی این ضمینه بیشتر باشه خب آدم خیلی بدتز زمین میخوره
اول همه میخوان روتو کم کنن و بزننت زمین
بعد که نمیتونن و شکست میخورن فقط یه اتفاق میفته
دورت خالی خالی میشه
اینقدری که دیگه میشی فقط خودت و خودت
بیخیال اینا خودت چه خبر؟
تا جمعه بیشتر سر نمیزنم به انجمن