sharvmoein0فقط چاوشی شاه مقصود
شاه مقصود همش استعاره هست ، من که تفسیرش کردم یه آهنگ اعتراض آمیز به نظر میرسه.
آهنگ دیوار بی در خیلی قشنگه ولی متاسفانه اهنگ بینش یه راک مزخرفه که تو ذوق میزنه وگرنه اون آهنگش محشر میشد
Moein bap
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1395/05/18 21:12:26
آهنگ دیوار بی در خیلی قشنگه ولی متاسفانه اهنگ بینش یه راک مزخرفه که تو ذوق میزنه وگرنه اون آهنگش محشر میشد Moein bap
|
|
1395/05/18 21:14:27
علی بابا و مهراب اهنگ خوندن بشینید ازونا بگوشید+ارشاد، بریم خودکشی
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
|
1395/05/18 21:16:25
من بیشتر از آهنگ های فاز سنگین چاوشی خوشم میاد ریتم این خیلی تند بود دل پیش کسی باشدو وصلش نتوانی\لعنت به من وزندگی وعشق وجوانی
دلتنگ توام ای که به وصلت نرسیدم\ای کاش خودت را سرقبرم برسانی |
|
1395/05/18 21:17:34
سلام دان کردم فازش با حال بود منتهی یکی بیاد ترجمه کنه. دل پیش کسی باشدو وصلش نتوانی\لعنت به من وزندگی وعشق وجوانی
|
1395/05/18 21:20:34
همون آلبوم آخرشو دان نکردی؟؟؟ Moein bap
|
|
1395/05/18 21:22:07
آهنگ هایی بی معنی باشه یا اینکه توش طرف گریه کنه و با صدای گریه بخونه ( مثلا بهزاد پکس و علی بابا که تحت هیچ شرایطی گوش نمیکنم ) یا همش او و آ رو بکشه و چیغ بزنه (ملانی)یا یه تیکه رو 10 بار بخونه ( بنیامین بهادری ا این که آهنگاش خیلی قشنگه اما معمولا این کار رو میکنه) اعصابم رو بهم میریزه معمولا یا گوش نمیکنم یا سانسورشون می کنم ( برا همین هم رپ هم گوش میکنم آهنگ های رپ یا حداقل خواننده هایی که من گوش میکنم هیچ کودوم از این خصوصیات رو نداره) اینی هم که گفتی گوش نکردم الان میگیرم ببینم چطوره
این مطلب در 1395/05/18 21:22:07 نوشته شده است و در 1395/05/18 21:22:50 ویرایش شده است .
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/18 21:22:55
مثلاً بذار قسمت ابتداییش رو بگم : این جنگل چوب خورده (نخلستان های خوزستتان) تو نعره های خفیفش شیرِ لگد خورده (مردم ستم دیده خوزستان) داره دریاست دریای تابوت (خلیج فارس) رو شونه های نحیفش مرغابیِ مُرده (نفت) داره * مرغابی مرده درواقع کنایه از نعمتِ بلااستفاده هست که درحقیقت تلمیح از یک روایت هست. یا مثلاً : میگفت ما مرغ شامیم (قربانی طمع دیگران) حالا یه بزم عروسی یا مجلس سوگواری میگفت فرقی نداریم فرق ما دوتا شبیه اسب کالسکت و گاری (هر دوی ما وسیله اهداف قدرتمندان هستیم ، خوزستانی و تهرانی فرقی نمیکنه ! فرقمون درحد گاری و اسب کالسکست) زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/18 21:24:03
هر روز پاییزه رو گوش کن یک راک تمام عیار و محشر ! زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
|
1395/05/18 21:25:00
ایول بابا دمت گرم کم کم دارم میفهمم دل پیش کسی باشدو وصلش نتوانی\لعنت به من وزندگی وعشق وجوانی
|
1395/05/18 21:25:11
Moein bap
|
منوی کاربری
|
||