داشتمش
خیلی آهنگ قشنگیه
علیشمست تو این یکی دو سال اخیر خیلی آهنگاش قشنگ شده
راستی آواتارت رو عوض کن باو چرا داری سیگار کشیدن رو تبلیغ میکنی ؟ خیلی از کاربرای انجمن هنو سنشون کمه (به کسی بر نخوره خو سنه دیگه) و اینجوری یه تاثیری روشون میزاره که ممکنه فکر کنن با سیگار کشیدن بزرگ میشن ( که متاسفانه خیلی جا افتاده و خیلی ها میخوان با سیگار کشیدن ثابت کنن بزرگ شدن )
این مطلب در 1395/05/18 20:45:54 نوشته شده است و در 1395/05/18 20:48:21 ویرایش شده است .
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
داشتمش
خیلی آهنگ قشنگیه
راستی آواتارت رو عوض کن باو چرا داری سیگار کشیدن رو تبلیغ میکنی ؟ خیلی از کاربرای انجمن هنو سنشون کمه (به کسی بر نخوره خو سنه دیگه) و اینجوری یه تاثیری روشون میزاره که ممکنه فکر کنن با سیگار کشیدن بزرگ میشن ( که متاسفانه خیلی جا افتاده و خیلی ها میخوان با سیگار کشیدن ثابت کنن بزرگ شدن :( )
داشتمش
خیلی آهنگ قشنگیه
راستی آواتارت رو عوض کن باو چرا داری سیگار کشیدن رو تبلیغ میکنی ؟ خیلی از کاربرای انجمن هنو سنشون کمه (به کسی بر نخوره خو سنه دیگه) و اینجوری یه تاثیری روشون میزاره که ممکنه فکر کنن با سیگار کشیدن بزرگ میشن ( که متاسفانه خیلی جا افتاده و خیلی ها میخوان با سیگار کشیدن ثابت کنن بزرگ شدن )
بابا ولش بنده خدا یه عکس فاز سنگین پیدا کرده دیگه از عکس قبلی که بهتره
قبلی رو نخوندم ببینم چی نوشته بود اما قبلا که تند تند عوض میکرد یه بار یکی گزاشت اون به نظر من خیلی قشنگ بود
نوشته بود از دست بعضیا نباید ناراحت شد چون علاوه بر این که هیچی تو دلشون نیس چیزی تو سرشون هم نیس
ینی خیلی حرف سنگینیه من که سیوش کردم جای دیگه استفاده کنم
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]داشتمش
خیلی آهنگ قشنگیه
راستی آواتارت رو عوض کن باو چرا داری سیگار کشیدن رو تبلیغ میکنی ؟ خیلی از کاربرای انجمن هنو سنشون کمه (به کسی بر نخوره خو سنه دیگه) و اینجوری یه تاثیری روشون میزاره که ممکنه فکر کنن با سیگار کشیدن بزرگ میشن ( که متاسفانه خیلی جا افتاده و خیلی ها میخوان با سیگار کشیدن ثابت کنن بزرگ شدن :( )[/div][/quote]
بابا ولش بنده خدا یه عکس فاز سنگین پیدا کرده دیگه از عکس قبلی که بهتره:|[/div][/quote]
قبلی رو نخوندم ببینم چی نوشته بود اما قبلا که تند تند عوض میکرد یه بار یکی گزاشت اون به نظر من خیلی قشنگ بود [/div][/quote]
نوشته بود از دست بعضیا نباید ناراحت شد چون علاوه بر این که هیچی تو دلشون نیس چیزی تو سرشون هم نیس
ینی خیلی حرف سنگینیه من که سیوش کردم جای دیگه استفاده کنم:D[/div][/quote]
:lol:
داشتمش
خیلی آهنگ قشنگیه
علیشمست!!!!!!!!ینی علیش مست؟؟؟؟؟؟؟
حالا یه مشکل تایپی بود دیگه شما به بزرگواریتن ببخشید
در اصل اسمش علی شمش و این جوری میگن ( جایی شنیدم مطمئن نیستم )
من باب فان زوم کردیم رو اشتباه تایپیت
حالا به بزرگواریتون بخشیدی یا نه ؟
بزار فک کنم
اگه بخشیدی نظرات غیر مرطبت به تاپیک رو عدن بزن تاپیکش خراب نشه
البته اگه نبخشیدی هم این کارو بکن
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]داشتمش
خیلی آهنگ قشنگیه
علیشمست تو این یکی دو سال اخیر خیلی آهنگاش قشنگ شده [/div][/quote]
علیشمست!!!!!!!!ینی علیش مست؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
حالا یه مشکل تایپی بود دیگه شما به بزرگواریتن ببخشید
در اصل اسمش [i]علی شمش [/i] و این جوری میگن ( جایی شنیدم مطمئن نیستم )[/div][/quote]
من باب فان زوم کردیم رو اشتباه تایپیت:D[/div][/quote]
حالا به بزرگواریتون بخشیدی یا نه ؟ :mrgreen:[/div][/quote]
بزار فک کنم:icon_4:[/div][/quote]
اگه بخشیدی نظرات غیر مرطبت به تاپیک رو عدن بزن تاپیکش خراب نشه
البته اگه نبخشیدی هم این کارو بکن
اینو هنوز نشنیدم ولی عادت کردمو مدیونم به تو خیلی خوبن
بارون بارید هم بگیر قدیمیه ولی اونم قشنگه
اون که فوق العادس موزیک ویدئو شم دارم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]اینو هنوز نشنیدم ولی عادت کردمو مدیونم به تو خیلی خوبن[/div][/quote]
بارون بارید هم بگیر قدیمیه ولی اونم قشنگه [/div][/quote]
اون که فوق العادس موزیک ویدئو شم دارم
آهنگ چقدر تنهام مهدی جهانی و علیشمس
http://dl.nex1music.ir/1395/05/18/Alishmas%20&%20Mehdi%20Jahani%20-%20Cheghadr%20Tanham.mp3
این عااالیه
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]آهنگ چقدر تنهام مهدی جهانی و علیشمس
http://dl.nex1music.ir/1395/05/18/Alishmas%20&%20Mehdi%20Jahani%20-%20Cheghadr%20Tanham.mp3[/div][/quote]
این عااالیه:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.