فک کنم اونموقع نبودی.
ولی بودی انگار.
هیچی محمد عاشق که گفت عشقم ولم کرده و میخواست خودکشی کنه.
آشناست اسمش محمد عاشق
In the name of god
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]فک کنم اونموقع نبودی.
ولی بودی انگار.
هیچی محمد عاشق که گفت عشقم ولم کرده و میخواست خودکشی کنه.[/div][/quote]
آشناست اسمش محمد عاشق :icon_2:
اگه جانشینت شده و با پول برات سکه خریده باید تو قسمت تاریخچه سکه ها تو اون ستونی که تو عکس خالی هست نام کاربریِ جانشین رو بنویسه.
اینو ول کن من این وسط سوختم
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]اگه جانشینت شده و با پول برات سکه خریده باید تو قسمت تاریخچه سکه ها تو اون ستونی که تو عکس خالی هست نام کاربریِ جانشین رو بنویسه.[/div][/quote]
اگه جانشینت شده و با پول برات سکه خریده باید تو قسمت تاریخچه سکه ها تو اون ستونی که تو عکس خالی هست نام کاربریِ جانشین رو بنویسه.
واقعاً ارزش سوختن داره ؟!
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]اگه جانشینت شده و با پول برات سکه خریده باید تو قسمت تاریخچه سکه ها تو اون ستونی که تو عکس خالی هست نام کاربریِ جانشین رو بنویسه.[/div][/quote]
اینو ول کن من این وسط سوختم[/div][/quote]
نه اون سوختنوگرنه من اینو به.....حساب نمیکنم
اینکه راحت دارن بیان میکنن سحته
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]اگه جانشینت شده و با پول برات سکه خریده باید تو قسمت تاریخچه سکه ها تو اون ستونی که تو عکس خالی هست نام کاربریِ جانشین رو بنویسه.[/div][/quote]
اینو ول کن من این وسط سوختم[/div][/quote]
واقعاً ارزش سوختن داره ؟![/div][/quote]
نه اون سوختن:icon_4:وگرنه من اینو به.....حساب نمیکنم:icon_4:
اینکه راحت دارن بیان میکنن سحته:geek::icon_4:
خب اسمش هست که،امیرمحمد 12 البته به انگلیسی
این مطلب در 1395/05/04 14:08:13 نوشته شده است و در 1395/05/04 14:09:48 ویرایش شده است .
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]اگه جانشینت شده و با پول برات سکه خریده باید تو قسمت تاریخچه سکه ها تو اون ستونی که تو عکس خالی هست نام کاربریِ جانشین رو بنویسه.[/div][/quote]
خب اسمش هست که،امیرمحمد 12 البته به انگلیسی
خب ایمش هست که،امیرمحمد 12 البته به انگلیسی
توی اون ستونی که خالی هست ؛ اگه با جانشین خریده باشه باید تو اون ستون اسم جانشین رو مینوشت.
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]اگه جانشینت شده و با پول برات سکه خریده باید تو قسمت تاریخچه سکه ها تو اون ستونی که تو عکس خالی هست نام کاربریِ جانشین رو بنویسه.[/div][/quote]
خب ایمش هست که،امیرمحمد 12 البته به انگلیسی[/div][/quote]
توی اون ستونی که خالی هست ؛ اگه با جانشین خریده باشه باید تو اون ستون اسم جانشین رو مینوشت.
خب اگه بهت سکه داده واقعاً چه احتیاجی میبینی که اینجا بشینی و به ما توضیح بدی ؟!
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]ممد بیا براشون بگو اینا دارن منو دیوونه میکنن[/div][/quote]
خب اگه بهت سکه داده واقعاً چه احتیاجی میبینی که اینجا بشینی و به ما توضیح بدی ؟!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.