سکه انتقال ندادم 15 تومن توی اکانت مرکزی داشتم خریدم براش وگرنه سکه هارو نمیشه انتقال داد حتما باید ریالی داشته باشی که مستقیم بخری براش
آفرین حالا شد
واقعا برای بعضی ها که اطلاعی ندارن والکی حرف میزنند متاسفم
In the name of god
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]سکه انتقال ندادم 15 تومن توی اکانت مرکزی داشتم خریدم براش وگرنه سکه هارو نمیشه انتقال داد حتما باید ریالی داشته باشی که مستقیم بخری براش[/div][/quote]
آفرین حالا شد :icon_10:
واقعا برای بعضی ها که اطلاعی ندارن والکی حرف میزنند متاسفم :icon_10:
سکه انتقال ندادم 15 تومن توی اکانت مرکزی داشتم خریدم براش وگرنه سکه هارو نمیشه انتقال داد حتما باید ریالی داشته باشی که مستقیم بخری براش
آفرین حالا شد
خودت میدونستی؟؟
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]سکه انتقال ندادم 15 تومن توی اکانت مرکزی داشتم خریدم براش وگرنه سکه هارو نمیشه انتقال داد حتما باید ریالی داشته باشی که مستقیم بخری براش[/div][/quote]
واقعا برای بعضی ها که اطلاعی ندارن والکی حرف میزنند متاسفم :icon_10:[/div][/quote]
خودت میدونستی؟؟:|:|
آفرین حالا شد
خودت میدونستی؟؟
اگه من نمیدونستم همون اول با حرفت مخالفت نمی کردم
In the name of god
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]سکه انتقال ندادم 15 تومن توی اکانت مرکزی داشتم خریدم براش وگرنه سکه هارو نمیشه انتقال داد حتما باید ریالی داشته باشی که مستقیم بخری براش[/div][/quote]
واقعا برای بعضی ها که اطلاعی ندارن والکی حرف میزنند متاسفم :icon_10:[/div][/quote]
خودت میدونستی؟؟:|:|[/div][/quote]
اگه من نمیدونستم همون اول با حرفت مخالفت نمی کردم :|
آفرین حالا شد
خودت میدونستی؟؟
خب مخالفت کردی که
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]سکه انتقال ندادم 15 تومن توی اکانت مرکزی داشتم خریدم براش وگرنه سکه هارو نمیشه انتقال داد حتما باید ریالی داشته باشی که مستقیم بخری براش[/div][/quote]
اگه من نمیدونستم همون اول با حرفت مخالفت نمی کردم :|[/div][/quote]
خب مخالفت کردی که :icon_4::icon_4:
آفرین حالا شد
خودت میدونستی؟؟
خب مخالفت کردی که
یعنی می دونستم که مخالفت کردم ، حالت خوبه ؟
In the name of god
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]سکه انتقال ندادم 15 تومن توی اکانت مرکزی داشتم خریدم براش وگرنه سکه هارو نمیشه انتقال داد حتما باید ریالی داشته باشی که مستقیم بخری براش[/div][/quote]
اگه من نمیدونستم همون اول با حرفت مخالفت نمی کردم :|[/div][/quote]
خب مخالفت کردی که :icon_4::icon_4:[/div][/quote]
یعنی می دونستم که مخالفت کردم ، حالت خوبه ؟ :|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.