داشتم با چسب 123چیزی میچسبوندم چسبه ریخت بین حرف ن و م
بعضی اوقات اشتب میشه
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][b]به منم چنین چیزایی میگم[/b] ولی احساس میکنم چرت محضه:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
جملت مشکل ادبیاتی نداره؟:icon_2:[/div][/quote]
داشتم با چسب 123چیزی میچسبوندم چسبه ریخت بین حرف ن و م:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
بعضی اوقات اشتب میشه
جنبت از پهنا تو حلقوممه
ت پادشاه عصبی انجمنی
منم ملکه ی عصبی از نظر اعصاب خرابی
منتها چون تو پسری بیشتر حساب میبرن ازت
الان واقعا من عصبی بودم بنظرتون؟؟
یه چشمه هایی نشون دادی که من شکر بخورم رو حرفت حرف بزنم
بگی گمشو سریع از صحنه دور میپشم
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]بچه ها علیرضا اومد بحثو عوض کنین:geek:
سلام علیرضا:mrgreen:[/div][/quote]
:|
مگه من چِمِه؟؟؟:|:|
:|:|:|[/div][/quote]
جنبت از پهنا تو حلقوممه
ت پادشاه عصبی انجمنی
منم ملکه ی عصبی از نظر اعصاب خرابی:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
منتها چون تو پسری بیشتر حساب میبرن ازت:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
الان واقعا من عصبی بودم بنظرتون؟؟:roll::roll:[/div][/quote]
یه چشمه هایی نشون دادی که من شکر بخورم رو حرفت حرف بزنم
بگی گمشو سریع از صحنه دور میپشم:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:oops::roll::roll:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]به منم چنین چیزایی میگن ولی احساس میکنم چرت محضه:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
یعنی من کلا دیگه حرفی ندارم :icon_3:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]به منم چنین چیزایی میگن ولی احساس میکنم چرت محضه:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
یعنی من کلا دیگه حرفی ندارم :icon_3:[/div][/quote]
میدونم با خودت میگی این اسکله ضد خودش فکر میکنه:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]به منم چنین چیزایی میگن ولی احساس میکنم چرت محضه:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
یعنی من کلا دیگه حرفی ندارم :icon_3:[/div][/quote]
میدونم با خودت میگی این اسکله ضد خودش فکر میکنه:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
من همچین فکری نکردم بخدا :icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.