سلام دوستان من تا فردا به اتحاد برمیگردم یادم رفت بگم یه مشکلی بود با اتحاد ایرانی رفعش کردم
حالا اگه تاپیکو نمیزدم پشت سرش هم نگاه نمی کرد
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]سلام دوستان من تا فردا به اتحاد برمیگردم یادم رفت بگم یه مشکلی بود با اتحاد ایرانی رفعش کردم[/div][/quote]
:|:|:|:|
حالا اگه تاپیکو نمیزدم پشت سرش هم نگاه نمی کرد :lol::lol::lol:
میخواست بره اتحادشون ازشون کمک بگیره براش یه متروکه بزنن
اره دقیقا
اونوقت یه مشکل بوده با اتحاد ایران؟؟
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخواست بره اتحادشون ازشون کمک بگیره براش یه متروکه بزنن :icon_4:[/div][/quote]
اره دقیقا [/div][/quote]
اونوقت یه مشکل بوده با اتحاد ایران؟؟:icon_4::icon_4:
سلام دوستان من تا فردا به اتحاد برمیگردم یادم رفت بگم یه مشکلی بود با اتحاد ایرانی رفعش کردم
توی انجمن نبود چند روز گفتم بیاد پشت شرش نحرفید
محمد پهلوان
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]سلام دوستان من تا فردا به اتحاد برمیگردم یادم رفت بگم یه مشکلی بود با اتحاد ایرانی رفعش کردم[/div][/quote]
حالا اگه تاپیکو نمیزدم پشت سرش هم نگاه نمی کرد :lol::lol::lol:[/div][/quote]
توی انجمن نبود چند روز گفتم بیاد پشت شرش نحرفید:icon_4:
توی انجمن نبود چند روز گفتم بیاد پشت شرش نحرفید
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]سلام دوستان من تا فردا به اتحاد برمیگردم یادم رفت بگم یه مشکلی بود با اتحاد ایرانی رفعش کردم[/div][/quote]
حالا اگه تاپیکو نمیزدم پشت سرش هم نگاه نمی کرد :lol::lol::lol:[/div][/quote]
توی انجمن نبود چند روز گفتم بیاد پشت شرش نحرفید:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
میخواست بره اتحادشون ازشون کمک بگیره براش یه متروکه بزنن
اره دقیقا
اونوقت یه مشکل بوده با اتحاد ایران؟؟
ببین شاید اینجا از اتحاد ایران باشه تینجوری گفتم به هر حال
ناراحتید بر نگردم
پیش شما بزرگواران
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میخواست بره اتحادشون ازشون کمک بگیره براش یه متروکه بزنن :icon_4:[/div][/quote]
اره دقیقا [/div][/quote]
اونوقت یه مشکل بوده با اتحاد ایران؟؟:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
ببین شاید اینجا از اتحاد ایران باشه تینجوری گفتم به هر حال
ناراحتید بر نگردم
پیش شما بزرگواران
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.