چه چت روم باحالی راه افتاده
سلام داداش منم آرشم خوشبختم هم از آشناییت هم از این که یکی دیگه هم به اعضای انجمن اضافه شد خوش اومدی
سلام منم همینطور آرش جان
دقیقا میدونی این آواتاری که الان گزاشتی چیه ؟
خیلی معروف شد و خیلی ها هم گزاشتن پروفایلشون اما تقریبا 90 درصد نمی دونن این اصلا چیه
مربوط به هـک و هـکر بودنه،
البته جناب اسمارت که خودش این کاره اس...
اما میگی زیاد میذارن علت اینه که
یه عده ای به * علاقه دارن ،
یا توهم حرفه ای و هکـر بودن دارن،
ازین آواتارا میذارن
بعضیا هم عشقی میذارن!
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]ѕмαят[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]چه چت روم باحالی راه افتاده
سلام داداش منم آرشم خوشبختم هم از آشناییت هم از این که یکی دیگه هم به اعضای انجمن اضافه شد خوش اومدی
[/div][/quote]
سلام منم همینطور آرش جان :icon_2:[/div][/quote]
خیلی معروف شد و خیلی ها هم گزاشتن پروفایلشون اما تقریبا 90 درصد نمی دونن این اصلا چیه [/div][/quote]
یه عده ای به هک علاقه دارن ،
ازین آواتارا میذارن
بعضیا هم عشقی میذارن!
چه چت روم باحالی راه افتاده
سلام منم همینطور آرش جان
خیلی معروف شد و خیلی ها هم گزاشتن پروفایلشون اما تقریبا 90 درصد نمی دونن این اصلا چیه
یه عده ای به * علاقه دارن ،
ازین آواتارا میذارن
بعضیا هم عشقی میذارن!
مربوط به فیلمی به اسم v for vendetta که هیچ ربطی به هـک نداره در واقع طرف داره برای آزادی انقلاب میکنه و خیلی هم تو مهارت های رزمی ماهره و آخر فیلم میمیره و خیلی هم فیلم قشنگیه به اونایی که مثل من از فرط بیکاری فیلم دانلود میکنن و نگاه میکنن پیشنهاد میکنم
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b][/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]ѕмαят[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]چه چت روم باحالی راه افتاده
[/div][/quote]
سلام منم همینطور آرش جان :icon_2:[/div][/quote]
خیلی معروف شد و خیلی ها هم گزاشتن پروفایلشون اما تقریبا 90 درصد نمی دونن این اصلا چیه [/div][/quote]
یه عده ای به هک علاقه دارن ،
ازین آواتارا میذارن
بعضیا هم عشقی میذارن![/div][/quote]
مربوط به فیلمی به اسم v for vendetta که هیچ ربطی به هـک نداره در واقع طرف داره برای [b]آزادی[/b] انقلاب میکنه و خیلی هم تو مهارت های رزمی ماهره و آخر فیلم میمیره و خیلی هم فیلم قشنگیه به اونایی که مثل من از فرط بیکاری فیلم دانلود میکنن و نگاه میکنن پیشنهاد میکنم
منم همینو گفتم دگ.
خیلی باحال میمیره خخخخ
شیش هزار تا تیر میخوره
اره اما و فقط گفتی اسمش v اما من کلی نوضیح دیگه دادم
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]منم همینو گفتم دگ.
خیلی باحال میمیره خخخخ
شیش هزار تا تیر میخوره[/div][/quote]
اره اما و فقط گفتی اسمش v اما من کلی نوضیح دیگه دادم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.