به جای این لهو و لعب ها برید به فکر آخرتتون باشید شرم بر شما
کمک خواستی خبرم کن
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div]به جای این لهو و لعب ها برید به فکر آخرتتون باشید شرم بر شما :|:icon_10:[/div][/quote]
کمک خواستی خبرم کن :icon_10:
«عده ای بیکارند ، شغل ندارند ، دچار توهمات میشوند ، مدام غصه دین و آخرت مردم را می خورند درحالی که نه می دانند دین چیست و نه آخرت. اما همیشه غصه آخرت مردم را می خورند!»
این جمله ایشون رو با آب طلا بنویس قاب کن بزن به اتاقت روزی صد بار بخون بلکه درست شدی.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div]به جای این لهو و لعب ها برید به فکر آخرتتون باشید شرم بر شما :|:icon_10:[/div][/quote]
«عده ای بیکارند ، شغل ندارند ، دچار توهمات میشوند ، مدام غصه دین و آخرت مردم را می خورند درحالی که نه می دانند دین چیست و نه آخرت. اما همیشه غصه آخرت مردم را می خورند!»
این جمله ایشون رو با آب طلا بنویس قاب کن بزن به اتاقت روزی صد بار بخون بلکه درست شدی.
باریک
parsa_smart
be yade s16 , s21 , s25
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]به جای این لهو و لعب ها برید به فکر آخرتتون باشید شرم بر شما :|:icon_10:[/div][/quote]
این جمله ایشون رو با آب طلا بنویس قاب کن بزن به اتاقت روزی صد بار بخون بلکه درست شدی.[/div][/quote]
باریک :icon_1::icon_12:
سلام به همه بیاین آشنا شیم
از بازیکنای قدیمی عصر هستم که یه مدتم انجمن بودم اکمو بستن منتظر بودم با این بیام
خب چه خبرا ؟
خوش اومدی
سلامتی
همین الان یهویی
[quote][div][b]ѕмαят[/b][/div][div]سلام به همه بیاین آشنا شیم :icon_1:
از بازیکنای قدیمی عصر هستم که یه مدتم انجمن بودم اکمو بستن منتظر بودم با این بیام
خب چه خبرا ؟ :icon_11:[/div][/quote]
خوش اومدی
سلامتی:icon_0::icon_5::icon_5:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.