[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]بسیار زیبا
سه خط دیالوگ داشتم:icon_14:[/div][/quote]
میشماری ؟؟؟ :|[/div][/quote]
:icon_4:
من به فنا رفتم:oops:
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]اخ ژاااان سربروووووس
تو پرسی جکسون سربروسو با توپ مخصوص سگا رام میکنن چون همیشه تنها بوده کسی باهاش بازی نمیکرده
آخییییییییییی:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
مگه سربروس سگه خیابونیه ؟؟؟ :icon_2: نگهبان دنیای زیرینه خیر سرش :icon_7:
شکلات بدین بمیره
اگه به سگا مقدار زیادی شکلات بدین میمیره
الته نمیدونم شکلات بود یا کاکائو
Moein bap
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]اخ ژاااان سربروووووس
تو پرسی جکسون سربروسو با توپ مخصوص سگا رام میکنن چون همیشه تنها بوده کسی باهاش بازی نمیکرده
آخییییییییییی:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
مگه سربروس سگه خیابونیه ؟؟؟ :icon_2: نگهبان دنیای زیرینه خیر سرش :icon_7:[/div][/quote]
شکلات بدین بمیره
الته نمیدونم شکلات بود یا کاکائو:?
اینا چیه شماها میگین ؟؟؟؟
این اسمای عجیب غریب چیه؟؟؟
فک کنم خیلی رده سنی داستان رفته بالا
این اسم ها رو که من تک تکش رو تو همون داستان توضیح دادم ... هرکدوم هم از شخصیت ها و موجودات نسخه داستانی تو افسانه های دیگه رو دارن یه سرچ کنی کلی مطلب راجع بهشون گیرت میاد
امیرحسینم
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]اینا چیه شماها میگین ؟؟؟؟:icon_2:
این اسمای عجیب غریب چیه؟؟؟:icon_2:[/div][/quote]
فک کنم خیلی رده سنی داستان رفته بالا :icon_7:
این اسم ها رو که من تک تکش رو تو همون داستان توضیح دادم ... هرکدوم هم از شخصیت ها و موجودات نسخه داستانی تو افسانه های دیگه رو دارن یه سرچ کنی کلی مطلب راجع بهشون گیرت میاد :D
اینا چیه شماها میگین ؟؟؟؟
این اسمای عجیب غریب چیه؟؟؟
فک کنم خیلی رده سنی داستان رفته بالا
این اسم ها رو که من تک تکش رو تو همون داستان توضیح دادم ... هرکدوم هم از شخصیت ها و موجودات نسخه داستانی تو افسانه های دیگه رو دارن یه سرچ کنی کلی مطلب راجع بهشون گیرت میاد
حسش نی
Moein bap
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]اینا چیه شماها میگین ؟؟؟؟:icon_2:
این اسمای عجیب غریب چیه؟؟؟:icon_2:[/div][/quote]
فک کنم خیلی رده سنی داستان رفته بالا :icon_7:
این اسم ها رو که من تک تکش رو تو همون داستان توضیح دادم ... هرکدوم هم از شخصیت ها و موجودات نسخه داستانی تو افسانه های دیگه رو دارن یه سرچ کنی کلی مطلب راجع بهشون گیرت میاد :D[/div][/quote]
حسش نی:icon_7:
شکلات بدین بمیره
الته نمیدونم شکلات بود یا کاکائو
امیرحسینم
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]اخ ژاااان سربروووووس
مگه سربروس سگه خیابونیه ؟؟؟ :icon_2: نگهبان دنیای زیرینه خیر سرش :icon_7:[/div][/quote]
شکلات بدین بمیره
الته نمیدونم شکلات بود یا کاکائو:?[/div][/quote]
:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.