من چی؟
امیر حسین خاک عالم بر سرت من سه قسمته کلا محوم
من خودمم نیستم
نگینو بیار دست منو مداوا کنه
دست یه موجود دیگه رو برام بزاره که باهاش آتیش پرت کنم
چیز دیگه ای برات درنظر دارم بسی شگرفتر
همون اژدها ؟
Moein bap
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]من چی؟
امیر حسین خاک عالم بر سرت من سه قسمته کلا محوم[/div][/quote]
من خودمم نیستم :icon_7:[/div][/quote]
نگینو بیار دست منو مداوا کنه:mrgreen:[/div][/quote]
دست یه موجود دیگه رو برام بزاره که باهاش آتیش پرت کنم:icon_9::mrgreen:[/div][/quote]
چیز دیگه ای برات درنظر دارم بسی شگرفتر :icon_10:[/div][/quote]
همون اژدها ؟
من چی؟
من خودمم نیستم
همون اژدها ؟
کاریت نباشه دیگه اون با من ... لابد برنامه خاصی دارم برات
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]من چی؟
دست یه موجود دیگه رو برام بزاره که باهاش آتیش پرت کنم:icon_9::mrgreen:[/div][/quote]
همون اژدها ؟[/div][/quote]
کاریت نباشه دیگه اون با من :D ... لابد برنامه خاصی دارم برات :mrgreen:
من چی؟
من خودمم نیستم
همون اژدها ؟
کاریت نباشه دیگه اون با من ... لابد برنامه خاصی دارم برات
واااااااااااای
تحمل ندارم
آی ام کم تحمل
Moein bap
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]من چی؟
همون اژدها ؟[/div][/quote]
کاریت نباشه دیگه اون با من :D ... لابد برنامه خاصی دارم برات :mrgreen:[/div][/quote]
واااااااااااای
تحمل ندارم:P
آی ام کم تحمل
:icon_5::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:
امیر حسین ببین این واسه اون لحظه ای که من از قدرتم استفاده میکنم خوبه
http://vignette1.wikia.nocookie.net/typemoon/images/6/67/Saber_Alter.gif/revision/latest?cb=20151018162709
خیلی کوچیکه چیزی معلوم نیس .. اما اگه با توضیحات من همچین برداشتی از قدرتت داری لابد همچین چیزیه دیگه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]امیر حسین ببین این واسه اون لحظه ای که من از قدرتم استفاده میکنم خوبه
http://vignette1.wikia.nocookie.net/typemoon/images/6/67/Saber_Alter.gif/revision/latest?cb=20151018162709[/div][/quote]
خیلی کوچیکه چیزی معلوم نیس .. اما اگه با توضیحات من همچین برداشتی از قدرتت داری لابد همچین چیزیه دیگه :icon_1:
خیلی کوچیکه چیزی معلوم نیس .. اما اگه با توضیحات من همچین برداشتی از قدرتت داری لابد همچین چیزیه دیگه
کجاش کوچیکه
ولی زیادی با اون چیزی که تو گفتی فرق داره
دیگه غیر از این پیدا نکردم
Moein bap
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]امیر حسین ببین این واسه اون لحظه ای که من از قدرتم استفاده میکنم خوبه
http://vignette1.wikia.nocookie.net/typemoon/images/6/67/Saber_Alter.gif/revision/latest?cb=20151018162709[/div][/quote]
خیلی کوچیکه چیزی معلوم نیس .. اما اگه با توضیحات من همچین برداشتی از قدرتت داری لابد همچین چیزیه دیگه :icon_1: [/div][/quote]
کجاش کوچیکه
ولی زیادی با اون چیزی که تو گفتی فرق داره
دیگه غیر از این پیدا نکردم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.