من با امتیاز هوش تو سرور11 حدوده115 تا قهرمان شمشیرزن 20-20 ساختم.
اما ریقم yazd1 فیکس 1800 تا شولیه قهرمان با سکه ساخته
تو سابقه ی بازی تو سرور12 رو داری اونوقت چطور تو سرور 11 انقدر قهرمان ساختی؟؟؟ یه چیزی بگو که با عقل جور در بیاد اخه...
اکولی پکول اون اکانته مولتیمه.تو سرور 12 ای اکانته اصلیمه
خب که چی؟
داری خیلی تو تایپیکایه دیگه میپریا.نکن این کارو.میتونی از قدیمیا بپرسی که من تو همه تایپیکا دخالت میکردم اخرش مسدود شدم
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]setare14[/b][/div][div][quote][div][b]fatide021[/b][/div][div]من با امتیاز هوش تو سرور11 حدوده115 تا قهرمان شمشیرزن 20-20 ساختم.
اما ریقم yazd1 فیکس 1800 تا شولیه قهرمان با سکه ساخته[/div][/quote]
تو سابقه ی بازی تو سرور12 رو داری اونوقت چطور تو سرور 11 انقدر قهرمان ساختی؟؟؟:?: یه چیزی بگو که با عقل جور در بیاد اخه...[/div][/quote]
اکولی پکول اون اکانته مولتیمه.تو سرور 12;) ای اکانته اصلیمه:lol:[/div][/quote]
خب که چی؟[/div][/quote]
داری خیلی تو تایپیکایه دیگه میپریا.نکن این کارو.میتونی از قدیمیا بپرسی که من تو همه تایپیکا دخالت میکردم اخرش مسدود شدم:lol:
من با سکه توی هر شهرم 2 تا قهرمان دارم(تو سرور10سه تا شهر،تو سرور13 هم خدا کریمه!!!!) با امتیاز هوش هم یکی ساختم که عزیز دردونه ی خودمه!!!!
تو سرور 13 هم انشاالله بیشتر از سرور 10 میزنیم newden
atila s4
کمینگاه s5
نارفیق s7
new den s10
hadi2216 s13 (فروشی فوری)
s15 ??????
[quote][div][b]setare14[/b][/div][div]من با سکه توی هر شهرم 2 تا قهرمان دارم(تو سرور10سه تا شهر،تو سرور13 هم خدا کریمه!!!!) با امتیاز هوش هم یکی ساختم که عزیز دردونه ی خودمه!!!!:D[/div][/quote]
تو سرور 13 هم انشاالله بیشتر از سرور 10 میزنیم :D newden
من با سکه توی هر شهرم 2 تا قهرمان دارم(تو سرور10سه تا شهر،تو سرور13 هم خدا کریمه!!!!) با امتیاز هوش هم یکی ساختم که عزیز دردونه ی خودمه!!!!
جالبه...
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]setare14[/b][/div][div]من با سکه توی هر شهرم 2 تا قهرمان دارم(تو سرور10سه تا شهر،تو سرور13 هم خدا کریمه!!!!) با امتیاز هوش هم یکی ساختم که عزیز دردونه ی خودمه!!!!:D[/div][/quote]
جالبه...:)
قهرمانام جمع نشدن هر چی میسواختم تو جنگ 1 یا 2 تاش میمورد سرور 6 با نبرد افکار هم میساختم البته خودم نه دوستم میومد تو شهرام بازی میکرد الان دیگه خودم یاد گرفتمسرور 6 یه شوالیه داشتم از اول تا اخرش زنده موند یعنی 5 ماه
i knew you were trouble
قهرمانام جمع نشدن هر چی میسواختم تو جنگ 1 یا 2 تاش میمورد سرور 6 با نبرد افکار هم میساختم البته خودم نه دوستم میومد تو شهرام بازی میکرد الان دیگه خودم یاد گرفتم:lol::lol:سرور 6 یه شوالیه داشتم از اول تا اخرش زنده موند یعنی 5 ماه:lol::lol:
بیش از یک یا 2تا قهرمان تو یک شهر داشتن اشتباه است. فایده ای نداره
با حرفت موافقم خودمم تو هر شهر یکی میساختم قهرمان
i knew you were trouble
[quote][div][b]e.w.a.l.k.e.r[/b][/div][div]بیش از یک یا 2تا قهرمان تو یک شهر داشتن اشتباه است. فایده ای نداره[/div][/quote]
بیش از یک یا 2تا قهرمان تو یک شهر داشتن اشتباه است. فایده ای نداره
امضا رو برم آره شما استثنایی هستید وکلا تو مدرسه استثنایی ها درس خوندید و استثنایی شدید
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]e.w.a.l.k.e.r[/b][/div][div]بیش از یک یا 2تا قهرمان تو یک شهر داشتن اشتباه است. فایده ای نداره[/div][/quote]
با حرفت موافقم خودمم تو هر شهر یکی میساختم قهرمان[/div][/quote]
امضا رو برم:lol::lol::lol: آره شما استثنایی هستید وکلا تو مدرسه استثنایی ها درس خوندید و استثنایی شدید:lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.