این دیگه از اون دروغ ها بودا
آخه از اول سرورم بخوای روزی 5 تا بسازی(که نمیتونی) اولا باید سرور چند سال باشه دوما باید مغز متفکر باشی سوما باید کلی سکه خرج کنی
البته شاید توی خواب دید
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]بابک خان[/b][/div][div]1800تا که چیزی نسیت من 7500تا هم دیدیم[/div][/quote]
آخه از اول سرورم بخوای روزی 5 تا بسازی(که نمیتونی) اولا باید سرور چند سال باشه دوما باید مغز متفکر باشی سوما باید کلی سکه خرج کنی
البته شاید توی خواب دید:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
البته شاید توی خواب دید
دروغ13 گفت
چی؟
[quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]بابک خان[/b][/div][div]1800تا که چیزی نسیت من 7500تا هم دیدیم[/div][/quote]
البته شاید توی خواب دید:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
دروغ13 گفت[/div][/quote]
چی؟
البته شاید توی خواب دید
دروغ13 گفت
چی؟
7500قهرمان
فکر کنم خواب دیده یا خواسته ما را بخندونه
[quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]بابک خان[/b][/div][div]1800تا که چیزی نسیت من 7500تا هم دیدیم[/div][/quote]
البته شاید توی خواب دید:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
دروغ13 گفت[/div][/quote]
چی؟[/div][/quote]
7500قهرمان
[/div][/quote]
فکر کنم خواب دیده یا خواسته ما را بخندونه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
من خودم4 قهرمان شوالیه دارم.2تا شمشیرزن.همشون هم با نبرد افکار
من 12 تا نیزه دار و 5 تا شمشیر زن و 3 تا کماندار و 1 شوالیه توی سرور 9 دارم
[quote][div][b]num1[/b][/div][div]من خودم4 قهرمان شوالیه دارم.2تا شمشیرزن.همشون هم با نبرد افکار[/div][/quote]
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div]من خودم4 قهرمان شوالیه دارم.2تا شمشیرزن.همشون هم با نبرد افکار[/div][/quote]
من 12 تا نیزه دار و 5 تا شمشیر زن و 3 تا کماندار و 1 شوالیه توی سرور 9 دارم[/div][/quote]
کل نیروهات همینن؟؟؟!: 12 تا نیزه دار و 5 تا شمشیر زن و 3 تا کماندار و 1 شوالیه توی سرور 9 :lol:
خب بگو قهرمان ،;)
کل نیروهات همینن؟؟؟!: 12 تا نیزه دار و 5 تا شمشیر زن و 3 تا کماندار و 1 شوالیه توی سرور 9
خب بگو قهرمان ،
نه اینا قهرمانانم هستن
نیروهام شمارش از دستم در رفته
[quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div]من خودم4 قهرمان شوالیه دارم.2تا شمشیرزن.همشون هم با نبرد افکار[/div][/quote]
من 12 تا نیزه دار و 5 تا شمشیر زن و 3 تا کماندار و 1 شوالیه توی سرور 9 دارم[/div][/quote]
کل نیروهات همینن؟؟؟!: 12 تا نیزه دار و 5 تا شمشیر زن و 3 تا کماندار و 1 شوالیه توی سرور 9 :lol:
خب بگو قهرمان ،;)[/div][/quote]
نه اینا قهرمانانم هستن
کل نیروهات همینن؟؟؟!: 12 تا نیزه دار و 5 تا شمشیر زن و 3 تا کماندار و 1 شوالیه توی سرور 9
خب بگو قهرمان ،
نه اینا قهرمانانم هستن
داداش من شمار نیروهاتو دارم می خوای بگم بهت
خودم اگه بخوام میفهمم گزارش اتحاد را دارم میرم توی سفارتم میبینم به همین راحتی
[quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div]من خودم4 قهرمان شوالیه دارم.2تا شمشیرزن.همشون هم با نبرد افکار[/div][/quote]
خب بگو قهرمان ،;)[/div][/quote]
نه اینا قهرمانانم هستن
نیروهام شمارش از دستم در رفته[/div][/quote]
داداش من شمار نیروهاتو دارم می خوای بگم بهت:D:D:D:D:D:D[/div][/quote]
خودم اگه بخوام میفهمم گزارش اتحاد را دارم میرم توی سفارتم میبینم به همین راحتی
اره.من یه روشه جالب دارم تو 1 روز 150 تا امتیاز جمع میکنم
چه روشی؟
من روششو بلدم ولی .خودم با نبرد افکار حال نمیکنم.زیاد استفاده نمیکنم
خوب روشش رو به ما هم بگو؟
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
[quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]سرور 8 فیکس 312 تا تو کله شهرام[/div][/quote]
بانبدرافکار؟[/div][/quote]
اره.من یه روشه جالب دارم تو 1 روز 150 تا امتیاز جمع میکنم;)[/div][/quote]
چه روشی؟[/div][/quote]
من روششو بلدم ولی .خودم با نبرد افکار حال نمیکنم.زیاد استفاده نمیکنم
[/div][/quote]
خوب روشش رو به ما هم بگو؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.