خودش نیست ایشون تحت حمایت عجیبن و چند بار من بهش تذکر دادم که پاک کن آواتار و امضاتو ولی کو گوش شنوا
مسخره میکنی؟
نه باو مسخره چیه اون که رضا نیست
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]حق میدم بهت :|[/div][/quote]
تحت حمایت شدید؟ :shock:
شمال ایران ؟ :shock: [/div][/quote]
چطور؟ :|[/div][/quote]
خودتی یا نه؟ :? :? :?[/div][/quote]
خودش نیست ایشون تحت حمایت عجیبن و چند بار من بهش تذکر دادم که پاک کن آواتار و امضاتو ولی کو گوش شنوا :roll::|[/div][/quote]
مسخره میکنی؟ :icon_6:[/div][/quote]
نه باو مسخره چیه اون که رضا نیست :|:|:|
خودش نیست ایشون تحت حمایت عجیبن و چند بار من بهش تذکر دادم که پاک کن آواتار و امضاتو ولی کو گوش شنوا
مسخره میکنی؟
ای خدا یعنی یک غارتگر تو انجمن نیست؟
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]حق میدم بهت :|[/div][/quote]
خودش نیست ایشون تحت حمایت عجیبن و چند بار من بهش تذکر دادم که پاک کن آواتار و امضاتو ولی کو گوش شنوا :roll::|[/div][/quote]
نه باو مسخره چیه اون که رضا نیست :|:|:|[/div][/quote]
ای خدا یعنی یک غارتگر تو انجمن نیست؟ :oops:
مسخره میکنی؟
نه داداش محمود شمشیرزن
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]حق میدم بهت :|[/div][/quote]
نه داداش محمود شمشیرزن:roll:
مسخره میکنی؟
ای خدا یعنی یک غارتگر تو انجمن نیست؟
نه باو غارتگران در حال غارت کردن متروکه هستن
اینجا کجا و غارتگران کجا
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]حق میدم بهت :|[/div][/quote]
ای خدا یعنی یک غارتگر تو انجمن نیست؟ :oops: [/div][/quote]
نه باو غارتگران در حال غارت کردن متروکه هستن
اینجا کجا و غارتگران کجا :cry:
عه تو باز اومدی ؟ برو امضاتو پاک کن تحت حمایت عجیب
چرا خوبه که
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]:|[/div][/quote]
عه تو باز اومدی ؟ برو امضاتو پاک کن تحت حمایت عجیب :icon_10:[/div][/quote]
چرا خوبه که :| :icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.