[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]حق میدم بهت :|[/div][/quote]
رضا داداش پاسخگو باش با شما کار داره:roll:[/div][/quote]
:|
حق میدم بهش :| پاسخ از این بهتر ؟ :| :icon_7:[/div][/quote]
نه پاسخ خوبی بود:icon_10:
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]حق میدم بهت :|[/div][/quote]
نه پاسخ خوبی بود:icon_10:[/div][/quote]
مخلصیم 8-)
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]حق میدم بهت :|[/div][/quote]
نه پاسخ خوبی بود:icon_10:[/div][/quote]
مخلصیم 8-)[/div][/quote]
فدات:icon_10:
خودش نیست ایشون تحت حمایت عجیبن و چند بار من بهش تذکر دادم که پاک کن آواتار و امضاتو ولی کو گوش شنوا
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]حق میدم بهت :|[/div][/quote]
تحت حمایت شدید؟ :shock:
شمال ایران ؟ :shock: [/div][/quote]
چطور؟ :|[/div][/quote]
خودتی یا نه؟ :? :? :?[/div][/quote]
خودش نیست ایشون تحت حمایت عجیبن و چند بار من بهش تذکر دادم که پاک کن آواتار و امضاتو ولی کو گوش شنوا :roll::|
خودش نیست ایشون تحت حمایت عجیبن و چند بار من بهش تذکر دادم که پاک کن آواتار و امضاتو ولی کو گوش شنوا
مسخره میکنی؟
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]majidbb123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]حق میدم بهت :|[/div][/quote]
تحت حمایت شدید؟ :shock:
شمال ایران ؟ :shock: [/div][/quote]
چطور؟ :|[/div][/quote]
خودتی یا نه؟ :? :? :?[/div][/quote]
خودش نیست ایشون تحت حمایت عجیبن و چند بار من بهش تذکر دادم که پاک کن آواتار و امضاتو ولی کو گوش شنوا :roll::|[/div][/quote]
مسخره میکنی؟ :icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.