سه شب متوالی با گو*مر و عا*لمی به غایت بحث کردم ، صبح روز چهارم عا*لمی از انجمن متواری شد + :-d
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اععع ، اینو گومر می گفت :roll:
:icon_14:[/div][/quote]
دوتاشون میگفتن:mrgreen:
حالا عالمی چرا رفت[/div][/quote]
سه شب متوالی با گو*مر و عا*لمی به غایت بحث کردم ، صبح روز چهارم عا*لمی از انجمن متواری شد + :-d
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اععع ، اینو گومر می گفت :roll:
سه شب متوالی با گو*مر و عا*لمی به غایت بحث کردم ، صبح روز چهارم عا*لمی از انجمن متواری شد + :-d[/div][/quote]
:|:|:|:|:|
خیلی سنگ دلی ، اگه بدونی چه پسر گلیه عالمی
یعنی خدا گواهه تو عمرم به خوبی عالمی هیچ کسی رو ندیدم
In the name of god
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]تا شهریور عالمی نمیاد انجمن :cry::cry:
دلم براش تنگ میشه :cry:[/div][/quote]
:icon_5::icon_5::icon_5:[/div][/quote]
خیلی سنگ دلی ، اگه بدونی چه پسر گلیه عالمی :oops:
یعنی خدا گواهه تو عمرم به خوبی عالمی هیچ کسی رو ندیدم :)
کار شاقی نیست هر دوشونم تازه 4 سال از خودت بزرگ ترن دیدم چجوری باهاشون حرف میزدی
In the name of god
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اععع ، اینو گومر می گفت :roll:
سه شب متوالی با گو*مر و عا*لمی به غایت بحث کردم ، صبح روز چهارم عا*لمی از انجمن متواری شد + :-d[/div][/quote]
:|:|:|
کار شاقی نیست هر دوشونم تازه 4 سال از خودت بزرگ ترن دیدم چجوری باهاشون حرف میزدی :|:|
ادما وقتی کسی باهاشون خوب باشه حتی اگه طرف بدترین آدم دنیام باشه فکر میکنن اون خوبه
این مطلب در 1395/04/27 19:24:55 نوشته شده است و در 1395/04/27 19:25:03 ویرایش شده است .
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]تا شهریور عالمی نمیاد انجمن :cry::cry:
یعنی خدا گواهه تو عمرم به خوبی عالمی هیچ کسی رو ندیدم :)[/div][/quote]
ادما وقتی کسی باهاشون خوب باشه حتی اگه طرف بدترین آدم دنیام باشه فکر میکنن اون خوبه:|:|:|:|:|
خخخخ + :-d
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]تا شهریور عالمی نمیاد انجمن :cry::cry:
:icon_8:
ادما وقتی کسی باهاشون خوب باشه حتی اگه طرف بدترین آدم دنیام باشه فکر میکنن اون خوبه
اسپم دادی شکلک نیس
فقط و فقط سه ماه با گومر و عالمی باشین می فهمین چقدر باحال و خوبن
ظاهر خشن و بدی دارن ولی دل پاکی و مهربونی دارن
In the name of god
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]تا شهریور عالمی نمیاد انجمن :cry::cry:
ادما وقتی کسی باهاشون خوب باشه حتی اگه طرف بدترین آدم دنیام باشه فکر میکنن اون خوبه[/div][/quote]
اسپم دادی :icon_2: شکلک نیس :icon_12:
فقط و فقط سه ماه با گومر و عالمی باشین می فهمین چقدر باحال و خوبن :icon_2:
ظاهر خشن و بدی دارن ولی دل پاکی و مهربونی دارن :icon_10:
اسپم دادی شکلک نیس
فقط و فقط سه ماه با گومر و عالمی باشین می فهمین چقدر باحال و خوبن
ظاهر خشن و بدی دارن ولی دل پاکی و مهربونی دارن
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]تا شهریور عالمی نمیاد انجمن :cry::cry:
ادما وقتی کسی باهاشون خوب باشه حتی اگه طرف بدترین آدم دنیام باشه فکر میکنن اون خوبه[/div][/quote]
اسپم دادی :icon_2: شکلک نیس :icon_12:
فقط و فقط سه ماه با گومر و عالمی باشین می فهمین چقدر باحال و خوبن :icon_2:
ظاهر خشن و بدی دارن ولی دل پاکی و مهربونی دارن :icon_10:[/div][/quote]
دقیقاً اینجا همینطوره طرف اصلاً کار نداره که یارو چی فکر میکنه چون باهاش خوبه میگه خیلی خوبه و باحاله درصورتی که من اینجور فکر نمیکنم رفاقت ها جای خود چون یه مدت باهم رفیق بودیم دلیل نمیشه هر کاری کرد و هر حرفی زد ازش حمایت کنیم ! + :-d
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]تا شهریور عالمی نمیاد انجمن :cry::cry:
ادما وقتی کسی باهاشون خوب باشه حتی اگه طرف بدترین آدم دنیام باشه فکر میکنن اون خوبه:|:|:|:|:|[/div][/quote]
دقیقاً اینجا همینطوره طرف اصلاً کار نداره که یارو چی فکر میکنه چون باهاش خوبه میگه خیلی خوبه و باحاله درصورتی که من اینجور فکر نمیکنم رفاقت ها جای خود چون یه مدت باهم رفیق بودیم دلیل نمیشه هر کاری کرد و هر حرفی زد ازش حمایت کنیم ! + :-d
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.